Vill du förstå din hund och er relation ännu bättre? Känner du ett behov av att få individuell träning med din hund och fördjupa dig?

I lugn och ro tar vi redo på vad som är er utmaningar. Jag vägleder dig så att du kan bli ännu bättre på att kommunicera med din hund.

En individuell träning i hundkommunikation ger dig: 

  • insikt i hur världen ser ut genom din hunds ögon
  • insikt i varför du upplever utmaningar med din hund inom vissa områden (t.ex drar i kopplet, skäller vid hundmöten, hälsar våldsamt, stressad hund)
  • verktyg till att få lugna promenader och lugna möten med andra hundar
  • insikt i hur du kan kommunicera med din hund båda hemma, ute och på träningsplatsen

En individuell träning i hundkommunikation handlar om att ska en bra relation mellan dig och din hund oavsett om det är en valp, unghund eller äldre hund. Jag hjälper dig att hantera vardagssituationer med din hund.

Jag skräddarsyr också träningar om du har speciella behov.

Just nu får du boken ‘Det goda hundägarskapet’ av min kollega Mervi Kärki på köpet när du bokar 3 individuella träningar i hundkommunikation.

Såhär går din individuella träning i hundkommunikation till
Jag rekommenderar att vi träffas 3 gångar där första gången är hemma i trygga ramar i ditt hem. Beroende på vad dina utmaningar är med din hund, så träffas vi antingen ute andra och tredje gången eller hemma eller i ditt närområde.

Pris – träning i hundkommunikation
Du betalar pr. gång vi träffas då du ska känna av vad du behöver av vägledning. Vet du redan nu att du vill boka alla tre tillfällen direkt då finns det en rabatt för dig.

Första träffen: 1,5 timme – 1400 kr.

Andra träffen: 1 timme – 700 kr.

Tredie träffen: 1 timme – 700 kr.

Samlad pris när du bokar alla träff samtidigt: 2500 kr. (ordinarie pris: 2800 kr.) Priser gäller inom Stockholmsområdet.

I andra delar av landet tillkommer resekostnader. Kontakta mig och vi hittar en lösning. Jag erbjuder även vägledning via telefon.

Hur du och din hund funkar tillsammans
Under din individuella träning i hundkommunikation vill jag även komma in på vad du och din hund har med dig. Hur du kan använda energin ni båda har och varför du har fått den hund du har fått.

I bland kanske du känner att det inte var en slump att du valde ut precis den här valpen i valpkullen eller att hunden kom till dig helt oväntad.

Ingen slump att jag hittade min hund
Det finns mycket information att hämta i varför vi attraherar dem hundarna vi har och att ta vara på den informationen för att växa som människa och hundägare.

Som jag ser det så är hundarna här att hjälpa oss att växa som individer och dem också. Att djur och hundar har en helande påverkning på oss tror jag är sant om vi är redo att släppa kärleken in.

Vill du veta mer om hundkommunikation?

Är du redo att se världen med hundens ögon?

Prenumerera på Lovinadogs nyhetsbrev. 

Just nu får du också en GRATIS video kring hur du lättast sätter på en sele på din hund.

 

Härligt du prenumererar nu på Lovinadogs nyhetsbrev