Är du trött på att springa i ekorrhjulet och redo att investera i dig?

★Har du gått min gratiskurs, fått en konsultation hos mig eller gått min webbkurs är du välkommen att boka denna 3 månaders coaching. ★

Jag jobbar INTE med quick fix. Oavsett vart du är, vad du vill och vad som hindrar dig så finns det alltid små steg att ta.

Hur du väljer att gå vidare efter denna coaching beror på din investering i dig själv. Jag är här för att inspirera dig.

Jag hjälper dig att bli mer medveten i vardagen och att stötta dig i det som är viktigt för dig just nu.

Detta ingår i min 3 månaders coaching

 • 1 x 90 minutters samtal pr. månad i 3 månader och 2 x 30 min. uppföljande samtal efter de 3 månaderna (du bestämmer själv hur mycket du vill fokusera på hundkommunikation eller dig)
 • PDF med hands on vägledning i vad du kan välja att implementera under de 3 månaderna
 • Ett års tillgång till min online kurs ’Körkort i Hundkommunikation’ (värde 3200 kr.)

Är du redo?

 

Ditt pris: 1100 kr. i sju månader eller 7700 kr. på en gång.

 

Är du redo att boosta dig?

Denna 3 månaders coaching är skräddarsydd till dig som vill ha personlig guidning och vägledning – både i ditt hundägarskap och ta reda på hur du kan ändra på beteenden som inte längre stämmer överens med den du är.

Nya tankar och rutiner
Denna 3 månaders coaching kommer att sätta igång nya tankar, rutiner i ditt liv och du får stöd från mig flera gånger i månaden.

Vi fokuserar på vart du är, vart du vill och vad som kan hindra dig. Jag skräddarsyr din vägledning i samband med dig utifrån vad dina behov är.

Jag använder mina kunskaper inom:

 • hundens naturliga kommunikation (Certifierad JF Dog Listener)
 • Familjecoach (Pågående utbildning hos Famililab)
 • Intuitiv coaching (Certifierad Clairvoyant)
 • Kundalini Yoga lärare Instruktör
 • Numerologi (Certiied Master Numerologist)
 • Djurkommunikation (Certifierad Djurkommunikatör)
 • Healing (Reiki healer level I och II)
 • Master inom kommunikation och psykologi

Jag hjälper dig att få klarhet på situationer och blockeringar i ditt liv och jag guidar dig samtidigt i ditt hundägarskap.

Jag lär mig genom praktisk erfarenhet och denna kombination med mina utbildningar ger mig en förmåga att ge dig ärliga och konkreta insikter så att du kan förändra det som du vet måste ändras i ditt liv, litet eller stort.

Finns inget rätt eller fel
Jag fokuserar inte på kolhydrater eller dikterar vad som är rätt eller fel. Min uppgift är att inspirera dig så att du känner dig ännu mer hemma i dig själv.

Frihet är viktigt för mig och säkert för dig med när du läser detta. Ta reda på vad frihet betyder för dig och låt mig guida dig på vägen.

Jag har skapat denna coaching då jag vet hur mycket vi kan förändra när vi har nån som stöttar oss och tror på oss. Jag har själv ändrat saker i mitt liv som har haft stor betydelse för hur jag möter vardagen och framtiden.

Har du frågor ang. denna 3 månaders coaching? Kontakta mig på info@lovinadogs.se eller på telefon 0761885600.