Jag håller på att utbilda mig inom djurtelepati och clairvoyance och letar efter dig som vill komma i kontakt med ditt djur.

Vill du veta hur ditt djur mår och om det är nåt du kan göra annorlunda då är detta en unik möjlighet att skapa kontakt.

Just nu erbjuder jag en session på 45 min. pr. telefon eller hemma hos dig (inom 10 km. avstånd till Huddinge) för 293 kr.

Djurtelepati – svar på frågor
Jag erbjuder en session där jag jobbar med djurkommunikation och skapar kontakt till ditt djur. Oftast jobbar jag med hundar, hästar eller katter.

Jag använder telepati till att skapa kontakt till ditt djur så att du kan få svar på frågor som t.ex:

  • mår mitt djur bra?
  • är det nått jag kan göra?
  • har mitt djur personliga meddelanden till mig?

Det spelar ingen roll om vi pratar pr. telefon eller fysiskt.

Telepati med djur – komma närmre varandra
Djurkommunikation är ett sätt för dig att komma närmare ditt djur och förstå och kommunicera med ditt djur. Jag funkar som kanal mellan dig och ditt djur.

Djuren har en väldigt fin kommunikationskanal och via telepatin har jag möjlighet att ‘tune in’ på denna kanal. Oftast tycker djuren mycket om när vi tar kontakt till dem via telepatin.

Telepati är nåt vi alla kan
Det är inget farligt eller konstigt med djurtelepati.

Faktisk kan vi alla telepatera och vi gör det ganska ofta – omedvetet. Vi har faktisk glömd att vi har denna fina kommunikationskanal.

När vi telepaterar skickar vi bilder till varandra. Du kanske känner igen det att du precis har tänkt på nån och sen ringer dem eller dyker upp vid din dör. Det är telepati och din intuition du använder.

Kontakta mig redan i dag om du är mer intresserad av djurtelepati.

Vill du veta mer om hundkommunikation?

Är du redo att se världen med hundens ögon?

Prenumerera på Lovinadogs nyhetsbrev. 

Just nu får du också en GRATIS video kring hur du lättast sätter på en sele på din hund.

 

Härligt du prenumererar nu på Lovinadogs nyhetsbrev