Föreläsningar & kurser

Kom och träffa mig på en av mina kurser eller föreläsningar, som jag håller regelbundet. Här får du många tips och verktyg med hem, baserat på din och de andra deltagarnas berättelser. Du har också möjlighet att ställa dina frågor och få mina förslag till lösningar på exakt de utmaningar du har med din hund och ditt hundägande.

Anmäl dig för min kurs eller föreläsning och:

  • lär dig att förstå din hund ännu bättre
  • lära dig att hantera oönskat beteende
  • få en lugnare vardag med din hund
  • uppleva ett liv med en hund i balans

Se världen med hundens ögon

Kom till en föreläsning om hundens språk och skapa resultat i ditt eget hem! Föreläsningen kommer att hållas utan hundar och ger dig en unik inblick i hundens värld. Jag håller föreläsningar på olika platser i landet och på beställning i föreningar och organisationer över hela landet.

Hundkurs – 2 timmar

Lovinadogs erbjuder 3 tillfällen i mars och april 2020 (du behöver inte komma alla tillfällen) för dig att komma närmare din hund och skapa en ännu tryggare relation till din hund. På  hundkursen arbetar vi med koppelrelation och hundmöten och du får många tips till vardagen med din hund. 

Hundkurs – 2 dagar

Denna hundkurs är praktisk, dvs. du har med din hund på alla tillfällen och jag berättar för dig vad och hur din hund kommunicerar med dig under kursens gång. Vi är en liten grupp på max 6 hundar och det finns tid för frågor. Alla hundar kan delta oavsett utmaningar ni har hemma. Valpar från 4 mdr.

Föreläsning om ledarskap

Dags att titta inåt. Ge tid till dig. En liten förändring kan skapa stora resultat. Jag erbjuder föreläsningar om ledarskap till private och offentliga föreningar. Jag inkluderar publiken, använder praktiska exempel samt övningar i föreläsningen. Mina föreläsningar kan skräddersys till målgruppen.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar nya events, erbjudanden, tips, videoklipp och massor av inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Priserna för mina kurser och föreläsningar varierar beroende på typ och varaktighet. Ta en titt under varje kurs eller föreläsning eller kontakta mig och hör mer.

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“Nu går man promenader utan att bli dragen…”
Jag har 2 bretoner en tik, Kenja på 1,5 år och hane Salé på 8 år och båda har dragit i koppel så man får babianarmar.

Jag gick på ett av Zeleste seminarie och blev inspirerad och börja köra enligt amichien bonding. Sen tog jag även en hemkonsultation som gav väldigt mycket. Nu går man promenader utan att bli dragen och det är så skönt. 

Min mor som hälsa på hjälpte mig att promenera med Salé. Hon sa: “Det är första gången jag tycker det är behagligt att gå en promenad med Salé”.

/Jessica

“…det ändrade vår relation”
Zeleste gav mig insikten i min hunds kommunikation och det ändrade vår relation. Tidigare var min hund osäker i hundmöten, drog i kopplet och hade svårt att koppla av inomhus.

Efter vägledningen från Zeleste har vi sakta men säkert jobbat bort stressen i vardagen.

/Marie