Harmonisk Vardag med Hund

En medlemsklubb för dig som drömmer om mindre stress och mer glädje i din vardag med din hund. Gå med och ta ditt hundägande till nya höjder och få mer lugn i din vardag med din hund. Din hund är alltid redo att samarbeta med dig – är du?

 

Du får tillgång till:

  • en Facebookgrupp endast för medlemmar
  • 4 livesändningar i gruppen per månad
  • 25% rabatt på alla mina tjänster
  • stötta och sparring från mig och andra hundägare

Har du en känsla av att du inte helt förstår din hund och att din hund inte helt förstår dig?

Ni är helt enkelt inte på samma våglängd?

Önskar du en bättre kontakt till din hund och att känna att din hund litar på dig?

Drömmar du om att hjälpa din hund i situationer som just nu skapar stress, oro och frustration?

Jag bjuder in dig i medlemsklubben ’Harmonisk Vardag med Hund’.

– Du som önskar att utvecklas som hundägare och se världen med din hunds ögon.

Som medlem i ’Harmonisk Vardag med Hund’ får du tips, stötta och råd till att skapa ett ännu mer stressfrit liv för dig och din hund. Du får verktyg så att du vet vad du ska göra när din hund t.ex hoppar på dig och dina gäster, skäller mot allt och alla och drar i kopplet.

Du vill uppleva att du utvecklar dig som person, stärker ditt inre ledarskap och får en känsla av mer balans i ditt liv. Andra kring dig vill se att nånting händer med dig och din hund – en positiv förändring.

Bli medlem och få:

 

– verktyg och råd så att du kan skapa en vardag du drömmar om med din hund

– bättre samvete när du vet hur du ska stötta och hjälpa din hund i olika situationer

– en djupare förståelse av din hund och dig själv

– mer överskott i vardagen med din hund

– guidning och stötta hela vägen – när det är lätt, jobbigt och mittemellan

– godt samvete för i framtiden kan du alltid besöka medlemsklubben och få de verktyg du behöver

 

Tack för all din fantastiska hjälp. Jag har fått en avsevärd bättre vardag med mina hundar. De är inte stressade som de var tidigare och skällandet är minimalt. Även hundmöten fungerar jättebra nu. Jag har fått guidning i varje problematisk situation och det har verkligen gett resultat. Jag har helt enkelt tagit över ledarskapet och är såååå nöjd och tacksam.”

/Kristina

Tack för att du inspirerat oss till ett nytt sätt att leva med hund!”

/Christer

Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi.”

/Britt

Vill bara berätta att jag är så glad att jag gick med i kursen! Jag har börjat gå igenom dina videos, du ger mig styrka, jag å min vovve kommer att fixa detta tillsammans.
Tack 🌷”

/Susanne

Enkla och egentligen så självklara lösningar ges till oss som vill vara bra och trygga ledare till våra hundar. Och detta på ett sätt som gör att man kan ställa alla frågor utan att känna att dom är dumma. Celest påminner oss om att vi är modiga som vill ge våra älskade pälsklingar den bästa ledarskapet på ett mjukt och fint sätt!”

/Nutti

Jag känner mig mer och mer som en ledare nu och min hund accepterar de nya reglerna och verkar må gott av det lugn som börjat sprida sig mellan oss. Läraren dyker upp när eleven är redo är så sant det är sagt.”

/Malin

Om du vill avsluta medlemskapet

Vid uppsägning betalar du för den aktuella månaden – annars ingen bindning.

 

N

Kontakta mig for frågor

Jag vill att du ska känna dig helt trygg ved att anmäla dig. Att du vet exakt vad du får för pengarna. Om du fortfarande är i tvivel och har frågor, kontakta mig här >>

Vad kostar det?

Priset för en månad – med tillgång till Facebookgrupp, livesändningar och rabatt är 95 kr. Betalning sker automatiskt på kortet du anger första gången. Se alla priser här >>

Vad drömde du om när du blev hundägare?

Varför skaffade du hund? Promenaderna, sällskap hemma, träffa andra hundägare, agility?

Du kanske såg framför dig hur din fina hund skulle bli en del av din familj – en del av din flock?

Hur ni tillsammans skulle upptäcka världen, träning och spårkurs?

Blev det som du tänkte?

Många hundägare har dem bästa intentionerna när dem bjuder in en hund i familjen. Men hunden blir äldre (och större) och små vanor kan bli till stora problembeteenden som kan kännas svåra att hantera.

Som medlem av ’Harmonisk Vardag med Hund’ får du varje månad kunskap och verktyg som ger dig djup insikt i hundens värld.

Det kan t.ex vara vad du ska göra när din hund drar i kopplet, tar mat från bordet eller är rädd för höga ljud. Du får också insikt i teorin i tekniken Amichien Bonding.

Jag guidar dig så att du kan skapa en mer stressfri vardag för dig och din hund. När du vet hur din hund kommunicerar kan du ändra ditt beteende och då följer hunden med.

Helt enkelt mer lugn och ro i hemmet.

Du är inte ensam!

Med medlemskapet får du veta varför det är viktigt att samarbete med din hund. Varför din hund behöver en stabil och trygg ledare. Varför det är viktigt att du pratar hundens språk.

Vi behöver stöd på vägen för att känna att vi lyckas. Och jag kan lova dig att du är inte ensam om att vill förstå din hund ännu bättre.

Är medlemsklubben något för dig?

En medlem av ’Harmonisk Vardag med Hund’:

– vet vad som ska göras när hunden är stressad och utan balans.

– står stark i sig själv och använder bara kärleksfulla och mjuka metoder mot sin hund.

– förstår sin hund – och sig själv – och uppnår därmed mer harmoni i vardagen.

– har en stark och kärleksfull relation till sin hund och kan göra alla roliga aktiviteter som livet med hund inbjuder till.

Alla kan lära sig detta – du också!

Ska jag hjälpa dig att hitta det?

Få tillgång till medlemsklubben – och du är redo att skapa ett bättre liv för dig och din hund.

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.