Hundkonsultation i ditt hem – 1,5 timme

Denna hundkonsultation varar 1,5 timme och föregår i ditt hem, där du och din hund är trygga. Du får insikt i hundens tysta språk och hur du löser konkreta utmaningar med din hund.

Få hjälp och undvika att din hund:

  • följer dig överallt i ditt hem
  • skäller mycket, ute och inne
  • inte kommer på inkallning
  • är nervös eller har ångest

– og mycket mer!

Praktisk träning och goda råd

Vill du förstå din hund och din relation ännu bättre?

Har du ett behov av att se verktygen i praktiken på din hund – i ditt hem?

Med en konsultation i ditt hem får du hjälp med att lösa exakt de utmaningar du upplever med din hund. Jag guider dig i hundens kommunikation och visar hur du använder effektiva verktyg för att hantera olika svåra situationer med din hund.

När jag besöker dig i 1,5 timme handlar det om att skapa en bra relation mellan dig och din hund, vare sig det är en valp, unghund eller äldre hund.

 

Hjälp i en bekant miljö

Jag kommer för att besöka dig och din hund och ge dig råd och stöd i en säker och bekant miljö. Dessutom svarar jag på alla frågor du har om din hund.

Se verktygen i praktiken

Under konsultationen kommer jag att visa dig hur du löser utmaningarna med din hund i ditt eget hem. Därför ser du verktygen i aktion på din egen hund.

Vad kostar det?

Hemkonsultationen kostar 2.300 kr. för 1,5 timme. Resekostnad tillkommer vid längre än 1 mil från Huddinge. Se alla priser här >>

Boka 1,5 timmes hundkonsultation och:

 

– få insikt i hur världen ser ut genom hundens ögon

– lära dig mer om varför du upplever utmaningar med din hund, till exempel att dra i koppel, hoppa upp eller liknande.

– få verktyg som hjälper dig att leva med din hund med mindre stress, mindre frustrationer – och mer välbefinnande och glädje

Resultat från både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och därför använder jag metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens otaliga språk. Tillsammans med en helhetssyn till dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“Han trodde han var en huskie”
Detta är Eddie, 3 år, okastrerad Irländare. Han hade bara ett fel. Han trodde han var en Huskie. När jag träffade Zeleste berättade jag för henne om mitt problem. Hon sade att hon kunde hjälpa mig, och det kunde hon. Tack vare hennes goda råd går Eddie idag utan att dra i kopplet, d.v.s sålänge det inte handlar om katter eller att vi hamnat på ett löpspår, men det är mera sällsynt.

Zeleste är Dog Listener, så om du har problem med din hund så är hon rätt person att vända sig till. Jag kunde inte tro att Eddie kunde förändras så snabbt till det bättre.

/Alex

“…hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Zeleste för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Zelestes besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Zelestes sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders och Maggis

“Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Zeleste hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Zeleste.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Zeleste kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin

Foreläsning på Södermalm – nytt datum kommer snart!

Välkommen på en föreläsning om hundens unika och naturliga språk. Föreläsningen är för dig som har hund eller umgås med hundar och vill se världen med hundens ögon. Du får dig värdefull insikt och konkreta verktyg så att du kan skapa en lugnare vardag med din hund. Jag beskriver hur hunden ser på olika situationer i vardagslivet och hur du lättast hjälper din hund. Det kommer också finnas tid för frågor.