Har du skaffat hund och upplever utmaningar med din hund som är svåra att hantera? Vet du helt enkelt inte vad du ska göra med din hund och letar du efter ett quick fix till din hund?

Hunden är inget quick fix – kräver medvetna hundägare
Jag jobbar med hundägare som är medvetna om att nånting måste förandras. Man kan säga att jag jobbar med att fixa relationen mellan hund och hundägare. Dock är hunden aldrig ett quick fix.

I mitt perspektiv finns det inget quick fix inom hundvärlden. Våra hundar är levande varelser och dem kommunicerar ständigt med oss. Hundarna kommunicerar på sitt eget tysta språk som vi som hundägare får lära oss.

Du får verktyg att hantera alla situationer med din hund
Det viktigaste för mig när jag hjälper dig är, att du själv lär dig hur du ska göra i olika situationer. T.ex om:

  • hunden skäller mycket
  • hunden hoppar mycket på dina gäster
  • hunden har svårt att vara ensam hemma
  • hunden drar mycket i kopplet
  • hunden inte verkar gilla andra hundar
  • hunden är nervös i vissa lägen
  • hunden inte tycker om barn

och så vidare.

När jag jobbar med dig och din hund då får du verktyg att hantera alla situationer med din hund. Jag finns här för er också efter vi har haft en hundkonsultation och du betalar inte extra för min hjälp efter din hundkonsultation.

Är du redo att investera i relationen till din hund?

Quick fix för hundar – antingen hot, tvång eller kort perspektiv
Våra hundar vill gärna samarbeta om dem känner sig trygga. Dem vill gärna tillhöra vår flock och varje dag gör dem sitt bästa för att passa in. Det kan skapa problem för hund och hundägare när vi inte förstår varandra och kommunicerar på samma ’radiokanal – våglängd’.

Ett exempel är om din hund har svårt att koppla av inomhus och vandrar runt efter dig hela tiden. Då är min viktigaste uppgift att berätta för dig varför det har blivit så och hur du hjälper din hund att koppla av inomhus.

När vi jobbar med din hund vill vi också jobba med ditt beteende och du vill lära dig hur du kan släppa tunga känslor som dåligt samvete, stress och ångest.

Lär att förstå din hund och hundens personlighet
Jag lär dig att förstå din hund, förstå din hunds personlighet och också förstå dig själv bättre. Det är en härlig känsla när du, efter en hundkonsultation, märker hur din hund känner sig sedd och förstått på ett nytt sätt.

Det är ingen quick fix för hundar men ett sätt att leva med hund och verkligen kommunicera med din hund.

Jag erbjuder en hundkonsultation och en upplevelse där du kommer närmare din hund och förstår varför ni upplever utmaningar och missförstånd i er familj. Du kommer att känna dig lättnad och trygg efter en hundkonsultation med mig och jag finns här om du behöver en backup efter konsultationen – utan extra kostnad.