Hundkonsultation i ditt hem – 2 timmar

Boka denna hundkonsultation i ditt hem om du vill ha full förståelse för din hunds språk och signaler. Konsultationen är 2 timmar och i ditt hem där både hunden och du är trygg. Du får också min 6 veckors kurs ’Körkort i Hundkommunikation’ i denna konsultation. 

2 timmars konsultation i ditt hem ger dig:

  • observation av din hund i trygge ramar
  • ett djupt samtal om dina utmaningar
  • en skräddarsydd plan för din framtid
  • 6 veckors online kurs
  • 30 minuters support via telefon

Stärka relationen till din hund genom mjuk vägledning

Vill du ha mer kunskap om din hunds beteende och signaler samt utveckla relationen till din hund?

Är du trött på att muta med hundgodis bara för att?

Känner du dig inte lyckad som hundägare?

Jag jobbar inte med ouppfostrade hundar. Jag jobbar med förvirrade hundar och ägare som behöver stöd och vägledning. Och dig som vill utbilda dig och hjälpa andra hundägare. 

Vill du ha konkreta verktyg som skapar trygghet och tillit mellan er? Har du provat allt annat utan bra resultat och håller på att ge upp?

Med 2 timmars hundkonsultation i ditt hem får du hjälp med att skapa resultat med din hund, så att du kan leva ett liv i mer harmoni och balans. Hundkonsultationen är en unik möjlighet för dig att se verktygen i praktiken med din hund i ditt hem.

Jag vet jag kan hjälpa dig. Jag hjälper dig att skapa resultat med din hund. Oavsett om du är förstagångshundägare, har haft hund i 30 år, är jägare eller jobbar med din hund i tjänst.

Vi behöver alltid mer kunskap kring våra fantastiska hundar och när vi lär oss hundens språk börjar hunden ändra beteende.
Med i denna konsultation får du också min 6 veckors kurs ’Körkort i Hundkommunikation’ som ger dig en djup insikt i hur din hund ser på din värld. 

Konkreta och enkla verktyg

Jag hjälper dig att se situationen ur hundens perspektiv och ger dig konkreta verktyg genom metoden Amichien Bonding.

30 minuters support

Du är inte ensam om att skapa en ännu bättre vardag med din hund. Efter hundkonsultationen har du 30 minuters support via telefon!

Vad kostar det?

Hemkonsultationen kostar 5900 kr. för 2 timmar inkl. min 6 veckors online kurs ’Körkort i Hundkommunikation’ och 30 minuters support via telefon. Resekostnad tillkommer vid längre än 1 mil från Huddinge. Se alla priser här >>

Hundkonsultation – så här går det till

Under hundkonsultationen får du lära dig hundens signalspråk. Du lär dig enkla signaler för att din hund av egen vilja ska sluta med ett oönskat beteende.

Hundkonsultationen tar 2 timmar och det är nödvändigt för att vi ska hinna observera, prata och lägga en plan för framtiden.

Jag går igenom metoden Amichien Bonding, svarar på din frågor kring din hunds beteende och hjälper med en plan för hur ni ska skapa harmoni i familjen.

Du får tillgång till min online kurs som hjälper dig att djupdyka i hundens språk och sen har du backup på telefon hos mig. Jag finns här för dig och din hund. 

OBS: Jag kan varmt rekommendera boken ’Det goda hundägarskapet’ av Mervi Kärki och ser gärna att du har läst den innan vi träffas. 

Jag hjälper dig som upplever utmaningar med:

 

– att lämna din hund ensam hemma

– att din hund följer dig överallt

– att din hund skäller mycket

– att din hund drar i kopplet

– att din hund hälsar våldsamt på andra hundar och människor

– att din hund är aggressiv mot andra hundar eller människor

– att din hund är nervös eller bits

– att din hund inte kommer på inkallning

– att din hund är rädd för höga ljud, skott

– att din hund inte vill äta

– att din hund nervös eller har ångest

 

Och alla andra hundfrågor du har…

Jag jobbar med enkla verktyg

Jag vet att du kan lyckas med din hund. Jag vet att din hund är redo att ändra på situationen när som helst.

Jag jobbar med enkla verktyg och jag ger dig ansvaret att implementera dem och skapa trygghet, tillit och respekt i relationen till din hund.

Efter de 2 timmarna konsultationen varar, behöver du inte längre skrika ”nej!” och ”fy!” etc. till din hund.

Jag vet att det finns en anledning till varför du skaffade hund. Låt oss ta bort prestation och skapa en vardag i mer balans i din vardag med din hund.

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“…hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Celest för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Celests besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Celests sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders och Maggis

Nu är det lugna hundpromenader…”
Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi.

/Britt

“Jag är väldigt glad att vi fått Celests hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Celest hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Celest.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Celest kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Celests hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin