Hemkonsultation – full support

Detta är den ultimata lösningen för dig som vill förstå din hund och dess beteende. Du lär dig förstå din hunds språk och kommunikation så att du kan skapa det liv du drömmer om med din hund – en gång för alla.

Köp idag och få:

  • 3 timmars konsultation i ditt hem
  • 1 års support via telefon och e-post
  • Online utbildning på 6 moduler
  • Tillgång i ett år
  • En ännu bättre vardag med hund!

Säg hej då till stress och frustrationer över din hund

Denna konsultation med full support är till dig som verkligen vill investera i din relation till din hund. När du bokar en hundkonsultation med full support kommer du att lära dig allt om din hunds kommunikation och signaler. Du lär dig helt enkelt hundens eget språk. Du lär dig också hur du kommunicerar med din hund för att stoppa oönskat beteende av egen vilja. Det är bra att se när både du och din hund vilar i ditt förhållande, eftersom du plötsligt förstår varandra.

Hundkonsultationen varar i 3 timmar och du får 1 års gratis support via telefon och e-post efter konsultationen. Du får också min 6 veckors online utbildning ‘Körkort i Hundkommunikation’ där du lär dig hundens språk på djupet. Kursen innehåller video, ljudfiler och PDFer. Läs mer om utbildningen här >>

Den ultimata lösningen

Kombinationen av en konsultation i ditt hem och webbkursen ger dig de bästa förutsättningarna för att förstå din hund och skapa en ännu mer harmonisk vardag med hunden.

1 års full support

Få råd och support från mig via telefon eller e-post om du upplever utmaningar med din hund eller har frågor. Jag erbjuder 1 års stöd från konsultationsdagen.

Vad kostar det?

3 timmars hemkonsultation + 1 års telefon och e-post support + min online utbildning kostar 5500 kr.Du har möjlighet att betala över flera gånger. Se alla priser här >>

En säker plattform för dig och din hund

Vi börjar med mitt 3 timmars besök hos dig, där jag i säkra ramar “översätter” vad din hund försöker kommunicera till dig. Det är inte hokus pokus – det är ren hundkommunikation. Tiden går snabbt och vi använder den för att observera, tala och göra en plan för hur du skapar harmoni i din relation med konkreta verktyg.

Du kommer att upptäcka att du plötsligt ser din hund med andra ögon och att en del av dess beteende redan förändras under konsultationen. Då är det upp till dig att implementera de nya verktygen – med kontinuerligt support från mig och körkortet.

Jag tror inte på – och jobbar inte med – här-och-nu-lösningar. Däremot är mitt mål att skapa en säker plattform för dig och din hund, så att du kan njuta av ett lyckligt och stressfritt liv med hund.

Efter konsultationen kan du fritt spara med mig via telefon och e-post i 1 helt år efter konsultationen. Behöver du ytterligare en hemkonsultation, kommer det att kosta 410 kr.

Jag kan varmt rekommendera boken  ‘Det goda hundägarskapet’ av Mervi Kärki och ser gärna att du har läst den innan vi träffas.

 

Jag hjälper dig som upplever utmaningar med:

Vi behöver alltid mer kunskap kring våra fantastiska hundar och alla hundar är olika.

– att lämna din hund ensam hemma

– att din hund följer dig överallt

– att din hund skäller mycket

– att din hund drar i kopplet

– att din hund hälsar våldsamt på eller är aggressiv mot andra hundar och människor

att din hund är nervös eller bits

– att din hund inte kommer på inkallning

– att din hund är rädd för höga ljud

– att din hund inte vill äta

– att din hund nervös eller har ångest

– och alla andra hundfrågor du har…

Tillsammans skapar vi den bästa grunden för dig att hitta mer harmoni i relationen till din hund. Vi behöver alltid mer kunskap kring våra fantastiska hundar och alla hundar är olika.

Träning med fokus på dig

Mitt syfte är att träna dig som hundägare så att du vet vad du ska göra för att hjälpa din hund att bara vara hund. Hjälpa den att slappna av och inte ta ansvar. Därför är det inte hunden jag måste träna, för den vet redan sitt eget språk. I hundkonsultationen såväl som i utbildningen ‘Körkort i Hundkommunikation och den löpande support, kommer du att upptäcka att det är du jag tränar.

Jag presenterar de fyra elementen i Amichien Bonding-metoden. Jag hjälper dig att förstå hur din hund ser världen, varför dess beteende är som den är och hur vi förändrar den.

Resultatet? En mer harmonisk vardag för både dig och din hund.

Glada hundar = glada hundägare!

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka…
Vi har tidigare tränat vår hund på traditionellt vis och misslyckats totalt. Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka vad gäller hunduppfostran, framförallt har vi lärt att det inte är en träningsmetod utan ett sätt att leva med hund som både hundar och människor mår bättre av, stressen minskar hos båda arter med ökad förståelse.

Den 6 veckor långa kursen innehöll både teori och praktiska övningar samt förklaringar till hundens beteende. Vid flera tillfällen hade Zeleste livesändning på Facebook där man hade möjlighet att ställa frågor. Man fick också ta del av andra kursdeltagares erfarenheter och frågor, vilket var både nyttigt och intressant.

Det som också var bra var de olika filmklippen man kunde titta på och även lite längre videos, tex. vargarna i Yellowstone.

Om du är nyfiken och/eller nybörjare på Amichien Bonding är detta verkligen en kurs att rekommendera för att få fördjupad förståelse i hundens signaler och hur du på bästa sätt börjar kommunicera för en enklare och trevligare vardag tillsammans med din hund.

/Tuija og Stefan

“…det ändrade vår relation”
Celest gav mig insikten i min hunds kommunikation och det ändrade vår relation. Tidigare var min hund osäker i hundmöten, drog i kopplet och hade svårt att koppla av inomhus. Efter vägledningen från Celest har vi sakta men säkert jobbat bort stressen i vardagen.

/Marie

“Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Zeleste hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Zeleste.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Zeleste kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin

Har du tidigare fått hjälp av mig?

– Gå med i Harmonisk Vardag med Hund!

Harmonisk Vardag med Hund är en grupp för hundägare som är bekant med Amichien Bonding och har en grundläggande förståelse för metoden. Som medlem får du tillgång till en online plattform med lärorikt innehåll, och dessutom bjuder jag varje månad in dig till en livesändning via Zoom där du kan få stötta och hjälp. Du kan vara medlem i gruppen så länge du vill. Detta är en prenumeration och du binder dig endast för den aktuella månaden.