Online hundkonsultation – 3 timmar

Med en online hundkonsultation får du hjälp till att skapa resultat med din hund så att du kan leva ett liv i mer harmoni och balans. Den första konsultationen varar 2 timmar + 30 min. uppföljande samtal efter konsultationen.

En online konsultation ger dig:

Lär hundens språk i ditt hem

Vill du fördjupa dig i hundens språk och förstå varför det blir utmaningar i er relation?

Har du svårt att tolka din hunds signaler och känner du att du har provat allt?

Vill du veta mer om hur du förstår din hund i olika situationer?

En online hundkonsultation varar 2 timmer där vi pratar om er situation och jag ger dig förklaring och verktyg att skapa en trygg kommunikation mellan dig och din hund.

Du får 30 min. uppföljning efter denna online hundkonsultation + min online 6 veckors kurs. Vi bokar en tid inom 14 dagar där vi kan prata om hur det har gått och jag svarar på dina frågor.

Hundkonsultation och uppföljande samtal kan äga rum via ZOOM eller Facetime eller telefon.

 

Hundens naturliga språk

Du kommer att få insikt i din hunds naturliga språk och instinkter som hjälper dig att guida din hund i hemmet, på promenaden och vart ni annars är.

1 timmes uppföljning

Du får 1 timmes uppföljning efter denna online hundkonsultation där vi kan prata om hur det har gått och jag svarar på dina frågor.

Vad kostar det?

Online konsultationen kostar 6400 kr. för 2 timmar + 30 min. uppföljande samtal + 6 veckors online kurs. Se alla priser här >>

Online hundkonsultation – så här går det till

Under den online hundkonsultationen lär du dig hundens signalspråk. Du lär dig enkla signaler för att din hund av egen vilja ska sluta med ett oönskat beteende.

Hundkonsultationen tar 2 timmar med 30 min. uppföljande samtal inom 14 dagar efter konsultationen + min 6 veckors online kurs ’Körkort i Hundkommunikation’.

Jag går igenom metoden Amichien Bonding, svarar på din frågor kring din hunds beteende och hjälper med en plan för hur ni ska skapa harmoni i familjen.

Jag hjälper dig som upplever utmaningar med:

 

– att din hund följer dig överallt

– att lämna din hund ensam hemma

– att din hund skäller mycket

– att din hund drar i kopplet

– att din hund nervös eller har ångest

– att din hund hälsar våldsamt på andra hundar och människor

– att din hund är aggressiv mot andra hundar eller människor

– att din hund är nervös eller bits

– att din hund inte vill äta

– att din hund inte kommer på inkallning

– att din hund är rädd för höga ljud, skott

 

Och alla andra hundfrågor du har…

OBS: 

Jag kan varmt rekommendera boken  ’Det goda hundägarskapet’ av Mervi Kärki och ser gärna att du har läst den innan vi träffas. 

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“…hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Celest för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Celests besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Celests sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders och Maggis

Nu är det lugna hundpromenader…”
Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi.

/Britt

“Jag är väldigt glad att vi fått Celests hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Celest hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Celest.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Celest kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Celests hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin