Hundkonsultation via telefon

1 timmes hundkonsultation per telefon, som handlar om dig och din hund. Jag jobbar med med hundens naturliga språk och ger dig svar på dem utmaningarna du har. Du får verktyg att jobba med direkt efter samtalet.

Få råd och stöd och undvik att din hund:

  • drar i kopplet
  • skäller på allt och alla
  • hoppar mot dina gäster
  • har svårt att vara ensam hemma

– och mycket mer!

Lyckas med din hund!

Undrar du varför din hund gör som den gör?

Upplever du situationer med din hund som du inte vet hur du ska hantera?

En hundkonsultation på telefon är din kickstart för en bättre relation mellan dig och din hund. Jag lär dig hundens tysta och unika språk, så att du undviker att känna dig misslyckad och minskar stress hos både dig och din hund.

Råd och stöd via telefon

Få konkreta råd och hjälp och få en mer harmonisk vardag med din hund. Alla råd är anpassade efter den situation, du och din hund befinner dig i.

Förstå din hund ännu bättre

Efter samtalet vet du varför din hund uppför sig som den gör, och hur du kan hjälpa den att leva ett mer stressfritt liv, där ni båda förstår varandra.

Vad kostar det?

En telefonkonsultation kostar 850 kr. för 1 timme. Innan samtalet hittar vi en tid för konsultationen, där du också betalar. Se alla priser här >>

Resultat direkt för husse och matte

På bara 1 timme kan du få insikt i varför din hund t.ex:

– skäller mot gäster och folk på gatan
– drar i kopplet på promenaden
– inte vill äta sin mat
– har svårt att vara ensam hemma
– hoppar mot gäster och är svår att styra
– gnäller hela tiden

Du får insikt i hundens språk och varför dessa utmanande situationer uppstår. Du får konkreta verktyg, så att du har nåt att gå vidare med.

 

Så här går det...

I denna 1 timmes hundkonsultation över telefonen får du verktyg att hantera situationen nu och här. Tillsammans sätter vi en plan för, hur du kan fortsätta ditt dagliga liv med hunden.

Jag finns här för att guida och vägleda dig i små och stora situationer med din hund. Efter 1 timmes vägledning känner du dig mer säker i hur du kommunicerar med din hund.

Du kommer uppleva en lättnad när du förstår din hund och samtidigt kan kommunicera med hundens tysta signaler.

Resultat från både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och därför använder jag metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens otaliga språk. Tillsammans med en helhetssyn till dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

Nu är det lugna hundpromenader…”
Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi.

/Britt

“…hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Zeleste för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Zelestes besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Zelestes sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders og Maggis

“Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Zeleste hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Zeleste.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Zeleste kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin

Foreläsning på Södermalm – nytt datum kommer snart!

Välkommen på en föreläsning om hundens unika och naturliga språk. Föreläsningen är för dig som har hund eller umgås med hundar och vill se världen med hundens ögon. Du får dig värdefull insikt och konkreta verktyg så att du kan skapa en lugnare vardag med din hund. Jag beskriver hur hunden ser på olika situationer i vardagslivet och hur du lättast hjälper din hund. Det kommer också finnas tid för frågor.