Hundkonsultation via telefon

45 minuters hundkonsultation per telefon som handlar om dig och din hund. Jag jobbar med hundens naturliga språk och ger dig svar på dem utmaningarna du har med din hund. Du får verktyg att jobba med direkt efter vårt samtal.

Få råd och stöd och undvik att din hund:

  • drar i kopplet
  • skäller på allt och alla
  • hoppar mot dina gäster
  • har svårt att vara ensam hemma

– och mycket mer!

Lyckas med din hund!

Finns det saker om din hunds beteende som får dig att undra – som du inte kan förstå?

Upplever du situationer med din hund som du inte vet hur du ska hantera?

En hundkonsultation per telefon är din kickstart för en bättre relation mellan dig och din hund. Jag lär dig hundens tysta och unika språk. Du undviker att känna dig misslyckad och minskar stress hos både dig och din hund.

Råd och stöd via telefon

Få konkreta råd och hjälp och få en mer harmonisk vardag med din hund. Alla råd är anpassade efter den situation, du och din hund befinner dig i.

Extra ljudfil

Utöver konsultationen kommer du att få en ljudfil före samtalet, som kommer att förklara hur jag arbetar och metoden jag använder.

Vad kostar det?

45 minuters telefonkonsultation + ljudfil kostar 770 kr. Innan samtalet hittar vi en tid för konsultationen där du också betalar. Se alla priser här >>

Resultat direkt för husse och matte

I denna 45 minuters hundkonsultation över telefonen får du verktyg att hantera situationen nu och här. Tillsammans sätter vi en plan för, hur du kan fortsätta ditt dagliga liv med hunden.

På bara 45 minuter kan du få insikt i varför din hund t.ex:

– skäller mot gäster och folk på gatan
– drar i kopplet på promenaden
– inte vill äta sin mat
– har svårt att vara ensam hemma
– hoppar mot gäster och är svår att styra
– gnäller hela tiden

Du får insikt i hundens språk och varför dessa utmanande situationer uppstår. Du får konkreta verktyg, så att du har nåt att gå vidare med.

Jag finns här för att guida och vägleda dig i små och stora situationer med din hund. Efter 45 minuters vägledning känner du dig mer säker i hur du kommunicerar med din hund. Du kommer uppleva en lättnad när du förstår din hund och samtidigt kan kommunicera med hundens tysta signaler.

 

Extra ljudfil – extra fokus på dig

 

När du bokar en telefonkonsultation får du en 8 minutters ljudfil där jag berättar om metoden jag jobbar med och hur jag jobbar.

Ljudfilen är en fin introduktion där du får en förståelse för din hunds kommunikation.

Den förbereder dig på vår samtal om dig och din hund.

Du kan lyssna på ljudfilen flera gånger – också efter vårt samtal.

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

Nu är det lugna hundpromenader…”
Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi.

/Britt

“…hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Celest för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Celests besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Celests sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders og Maggis

C“Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Celest hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Celest.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Celest kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Celests hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin