Hundkonsultationer

Få skräddarsydd hjälp för utmaningarna med din hund. En hundkonsultation sker antingen via telefon eller i ditt hem. Gemensamt för alla konsultationer är att du får konkreta verktyg för att hantera de svåra situationerna med din hund.

Boka en konsultation och:

  • få anpassad hjälp och support
  • lär dig att förstå din hund i trygga ramar
  • få verktyg du kan använda från dag 1
  • skapa en stressfri vardag med hund

Telefonkonsultation

Få hjälp med att förstå din hunds beteende, så att du bättre kan hantera utmaningarna med din hund. Du får verktyg, du kan använda direkt i vardagen. Konsultationen varar 60 minuter, och dessutom får du en ljudfil som du kan lyssna på innan dess så att du får ut det bästa av vårt samtal.

Hemkonsultation – 2 timmar

Få full insikt i din hunds språk och beteende med 2 timmars hundkonsultation i ditt hem. Efter konsultationen har du en plan för, hur du kan arbeta med dig själv och din hund. Dessutom får du tillgång til online kursen ’Körkort i hundkommunikation’ och 30 minuters support via telefon som stöd på vägen till ett mer harmoniskt liv med din hund.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar tips och inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Hos Lovinadogs hittar du ett brett utbud av lösningar. Välj den som passar dig och din hund bäst. Se priser här >>

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“… en riktig AHA upplevelse!”
Jag vill bara berätta… nu har jag använt dina verktyg för att få Chico att bli lugnare på promenaderna och i dag tänkte jag att nu är vi redo för en lite längre promenad. Det var en riktig AHA upplevelse! 

En härlig tur med Chico! Han drog inte i kopplet en enda gång och han tittade till och med upp på med ett par gånger (jag såg det i ögonvrån).

Jag kan inte beskriva känslan när jag kom hem. Det var fantastiskt. Efter att ha varit så irriterad och arg efter misslyckade promenader.

Tack för din hjälp och vägledning, Celest. Jag vet att det är en process men att få denna upplevelsen ger mig hopp och motivation.

/Kim

Jag känner mig mer och mer som en ledare nu…
Tack för det för mig mycket viktiga samtalet igår. Din kunskap är ovärderlig för min och Shivas relation. Jag har gått kurser och läst böcker tidigare, men aldrig fått den hjälp och de insikter som krävs för det stabila hundägarskap jag vill uppnå. 

Har hållit på lite med liknande metoder med hästar och sett hur bra de svarar när vi pratar deras eget tysta språk.

När jag fick min nuvarande hund till mig försökte jag använda det jag lärt mig inom hästkommunikation och lite av det fungerade, men det behövdes mer specifik kunskap om just hundens behov och beteende. Det gemensamma med hästar och hundar dock är just att de är flockdjur som söker sin ledare.

Jag känner mig mer och mer som en ledare nu och min hund accepterar de nya reglerna och verkar må gott av det lugn som börjat sprida sig mellan oss. 

Läraren dyker upp när eleven är redo är så sant det är sagt.

Amichien Bonding är vad jag önskar åt alla hundägare och liknande förhållningssätt i alla relationer om det så är med djur, barn eller vuxna människor: en naturlig och respektfull hållning med sunt förnuft som grund.

Borde inte det vara en självklarhet egentligen?

/Malin