fbpx

Hundmatch – hitta rätt hund

Hundmatch – hitta rätt hund

Funderar du på att köpa hund? Ska du köpa ny hund och vill ha hjälp med vad du ska välja för hund? Funderar du på om du ska välja valp eller en omplacering, då kan jag hjälpa dig.

Vilken hund är rätt för dig?
Jag erbjuder att hjälpa dig att hitta rätt hund genom ett hundmatch. Jag har många års erfarenhet av att jobba med hund och jag är utbildad Dog Listener – därför har jag lätt vid att känna av vilken hund som är rätt för dig. Det spelar inte så stor roll om du har öga för en specifik ras, då mitt fokus är att hitta en hund med rätt personlighet åt dig.

Hur går ett hundmatch till?
Beroende på vart du bor i Sverige (jag bor i Stockholm) kommer jag antingen hem till dig eller vi pratar på telefon alt. facetime för att avstämma förväntningar och att jag får veta lite mer om varför du vill skaffa hund. Sen börjar vi tillsammans leta och också ta redo på om det ska vara en valp eller t.ex en omplaceringshund (här finns fler åldrar oftast).

Från mötet med dig till att hitta rätt hund:

  • vi träffas/hörs på telefon och stämmer av
  • jag använder min intuition och tar reda på vad det är för hund som passar dig
  • vi börjar leta efter hunden
  • vi booker in en hundkonsultation antingen innan hunden kommer eller när den har kommit så att du har verktyg från dag ett
  • jag ser till att ge dig gratis rådgivning i ditt hundägarskap (förutsatt att du också har köpt en hundkonsultation)

Jag rekommenderar alltid att du börjar med att läsa boken ‘Det goda hundägarskapet’ av min vän och kollega Mervi Kärki.

Köp hund av rätt anledning
För mig är det viktigt att köpa hund av rätt anledning. T.ex kan jag inte rekommendera att du skaffar hund om du har heltidsjobb och är borta det mesta av dan. Jag kan inte heller rekommendera att du skaffar hund för att lämna in den på hunddagis.

En hund är ett flockdjur och vill först och främst vara med dig. Kontakta mig redan i dag och hör mer om ditt hundägarskap. Bli också inspirerad här i min podcast.

Hundmatch – pris
Eftersom vi alla är olika och har olika behov väljer jag att ta pris pr. timme så att vi båda känner att det är rätt. Prisen är 700 kr. i timmen och du kan också välja att köpa fler timmar samtidigt och få rabatt. Kontakta mig och hör mer om vad som gäller för dig.

Bor du utanför Huddinge tillkommer en resekostnad 23 kr./mil t/r Huddinge.

En hundkonsultation kostar 2400 kr. och är en separat tjänst som jag rekommenderar att du köper för att du och din nya hund ska landa bra tillsammans. Det spelar ingen roll om du har mycket hunderfarenhet – det finns alltid mer att lära sig.