fbpx

Körkort i Hundkommunikation

Lär dig hur din hund kommunicerar och få en lugnare vardag med din hund. I denna online utbildning kommer du att fördjupa dig i hundens tysta språk och få verktyg för att hantera alla situationer med din hund.

Delta i utbildningen och få:

 • 6 moduler under 6 veckor
 • spännande video-, PDF- och ljudfiler
 • massor av bonusmaterial
 • extra stöd i en exklusiv Facebook grupp

Vill du ha mindre stress och mer välbefinnande i din vardag med din hund?

Vill du bli klädd med kunskap och verktyg du kan använda direkt i din vardag med din hund?

Då är Körkort i Hundkommunikation utbildningen för dig!

Anmäl dig till min 6 veckors online utbildning i hundens kommunikation och språk och lära:

 • varför din hund beter sig som den gör
 • hur du kan skapa lugnare promenader med din hund utan ett sträckt koppel
 • varför din skäller inomhus och utomhus
 • varför din hund hoppar våldsamt på dina gäster
 • varför din hund har svårt med höga ljud
 • varför din hund följer dig hela tiden
 • varför din hund har svårt vid hundmöten
 • varför din hund verkar stressad både ute och inne
 • varför din hund har problem med att vara ensam hemma

– och många andra utmaningar du står inför med din hund i vardagen.

Lärande moduler och pågående support

Utbildningen sker online över 6 veckor, där du får emails med video, uppdrag och massor av användbart bonusmaterial. Du får också tillgång till en exklusiv Facebook grupp, endast för deltagare på utbildningen. Här kan du dela erfarenheter med de andra deltagarna och få support och svar på dina frågor, t.ex. när jag håller live sessioner för alla deltagare. 

Z

Uppstart

Körkort i Hundkommunikation sker online, vilket innebär att du kan ta kursen när och var det passar dig. Allt du behöver är en nätverksanslutning!

Tillgång

När du har köpt kursen är den din för alltid. Det betyder att du kan ta kursen så många gånger du vill, vilket jag rekommenderar.

Pris

Kursen kostar 3.700 kr. Du kan välja att betala beloppet totalt eller över två delbetalningar, där en del betalas nu och den nästa betalas om en månad.

Det säger andra hundägare:

“Vi har det roligt tillsammans!”
När jag började kursen hade jag två hundar och kände mig otroligt uppstressad. Under kursens gång fick jag tips! Inte titta, inte prata, inte klappa, inte göra något mer än när JAG vill. Jag har gjort så och hundarna blev lugnare. Jag har fått med mig hur jag jobbar med mig själv och behåller lugnet. T.ex att ändra riktning när hon drar, vilket är effektivt nu. Det har tagit tid.

Nyårsafton var ett tillfälle då det kändes mycket bra och jag var lugn. Nu har jag bara en hund och det mesta fungerar mycket bra!!  Jag har byggt upp en känsla och kunskap som jag bär med mig och som jag (efter hand som tiden går) känner mig mer och mer trygg med. Vi har det roligt tillsammans!

Vi går bara förbi de flesta hundar som vi inte känner utan något onödigt skäll eller dra i koppel. Jobbar just nu mycket med hundar som hon känner och platser som hon älskar att vara på. Jag bestämmer när och hur.

Det är en bit kvar innan det är som jag vill. Som jag har det nu med min hund är en blandning av kursen och min egen känsla.

/Karin

“… amichien bonding-metoden är verkligen den bästa…”
Jag har uppfostrat min valp med amichien bonding-metoden redan från start. Människor som möter henne blir ofta chockade över hur lugn och trygg hon är redan, bara tolv veckor gammal. 

När jag hade haft henne i två veckor blev jag dock lite fundersam över vissa saker i hennes beteende, till exempel att hon blir hoppig och vill rida på mina ben när vi är ute.

Jag tog ett facetime-samtal med Zeleste och fick hjälp med hur jag kan bli ännu tydligare i mitt ledarskap så att valpen blir mer trygg.

Jag rekommenderar Zeleste och Lovinadogs varmt, hon har otroligt stora kunskaper vad gäller hundars kommunikation.

Och amichien bonding-metoden är verkligen den bästa, önskar att fler hundägare kunde lära sig den!

/Emma

Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka…
Efter att ha deltagit på kursen ‘Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar’ blev vi nyfikna på Amichien Bonding metoden. När vi fick erbjudandet om ‘Körkort i Hundkommunikation’, registrerade vi oss direkt.

Vi har tidigare tränat vår hund på traditionellt vis och misslyckats totalt. Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka vad gäller hunduppfostran, framförallt har vi lärt att det inte är en träningsmetod utan ett sätt att leva med hund som både hundar och människor mår bättre av, stressen minskar hos båda arter med ökad förståelse.

Den 6 veckor långa kursen innehöll både teori och praktiska övningar samt förklaringar till hundens beteende. Vid flera tillfällen hade Zeleste livesändning på Facebook där man hade möjlighet att ställa frågor. Man fick också ta del av andra kursdeltagares erfarenheter och frågor, vilket var både nyttigt och intressant.

Det som också var bra var de olika filmklippen man kunde titta på och även lite längre videos, tex. vargarna i Yellowstone.

Om du är nyfiken och/eller nybörjare på Amichien Bonding är detta verkligen en kurs att rekommendera för att få fördjupad förståelse i hundens signaler och hur du på bästa sätt börjar kommunicera för en enklare och trevligare vardag tillsammans med din hund.

/Tuija og Stefan

“…det ändrade vår relation”
Zeleste gav mig insikten i min hunds kommunikation och det ändrade vår relation. Tidigare var min hund osäker i hundmöten, drog i kopplet och hade svårt att koppla av inomhus.

Efter vägledningen från Zeleste har vi sakta men säkert jobbat bort stressen i vardagen.

/Marie