Körkort i Hundkommunikation (online) – lugnare vardag med din hund

Webbkurs till dig – sex veckors kunskap om hundens språk och kommunikation. Lär dig hur du skapar en lugnare och mer stressfri vardag med din hund. Fördjupa dig i hundens tysta språk och kommunikation och få verktyg att hantera ALLA situationer med din hund.  På kursen ‘Körkort i Hundkommunikation’ får du insikt i: 

  • varför din hund beter sig som den gör
  • hur du kan skapa lugnare promenader med din hund utan ett sträckt koppel
  • varför din skäller inomhus och utomhus
  • varför din hund hoppar våldsamt på dina gäster
  • varför din hund har svårt med höga ljud och fyrverkeri
  • varför din hund följer dig hela tiden
  • varför din hund har svårt vid hundmöten

Du får helt enkelt insikt i hundens unika, tysta språk. Det handlar om vad DU gör och inte vad din hund gör. Lär dig hundens språk hemma i trygga ramar och du bestämmer själv när du börjar kursen. Denna kurs är gjord för att du och din hund ska njuta av ett mer stressfritt liv tillsammans och att du ska förstå, guida och vägleda din hund.

Har du frågor kring detta? Kontakta mig på lovinadogs@gmail.com. Webbkursen kostar 3700 kr. Kontakta mig för mer info. Våga lyssna på vad din hund har att säga och hjälp den att navigera i en människovärld.

Karin Nilsson om Körkort i Hundkommunikation: “När jag började kursen hade jag två hundar och kände mig otroligt uppstressad.  Under kursens gång fick jag tips! Inte titta, inte prata, inte klappa, inte göra något mer än när JAG vill. Jag har gjort så och hundarna blev lugnare. Jag har fått med mig hur jag jobbar med mig själv och behåller lugnet. T.ex att ändra riktning när hon drar,vilket är effektivt nu. Det har tagit tid. Nyårsafton var ett tillfälle då det kändes mycket bra och jag var lugn. Nu har jag bara en hund och det mesta fungerar mycket bra!!  Jag har byggt upp en känsla och kunskap som jag bär med mig och som jag (efter hand som tiden går)känner mig mer och mer trygg med. Vi har roligt tillsammans! Vi går bara förbi de flesta hundar som vi inte känner utan något onödigt skäll eller dra i koppel. Jobbar just nu mycket med hundar Som hon känner och platser Som hon älskar att vara på. Jag bestämmer när och hur. Det är en bit kvar innan det är Som jag vill. Som jag har det nu med min hund är en blandning av kursen och min egen känsla.”

Emma fick hjälp med sin valp och berättar:  “Jag har uppfostrat min valp med vägledning från Zeleste redan från start. Människor som möter henne blir ofta chockade över hur lugn och trygg hon är redan, bara tolv veckor gammal.  När jag hade haft henne i två veckor blev jag dock lite fundersam över vissa saker i hennes beteende, till exempel att hon blir hoppig och vill rida på mina ben när vi är ute. Jag tog ett facetime-samtal med Zeleste och fick hjälp med hur jag kan bli ännu tydligare i mitt ledarskap så att valpen blir mer trygg. Jag rekommenderar Zeleste och Lovinadogs varmt, hon har otroligt stora kunskaper vad gäller hundars kommunikation.”