Körkort i Hundkommunikation

Lär dig hur din hund kommunicerar och få en lugnare vardag med din hund. I denna online utbildning kommer du att fördjupa dig i hundens tysta språk och få verktyg för att hantera alla situationer med din hund.

Delta i utbildningen och få:

 • 6 moduler under 6 veckor
 • spännande video-, PDF- och ljudfiler
 • massor av bonusmaterial
 • extra stöd i en exklusiv Facebook grupp

Vill du ha mindre stress och mer välbefinnande i din vardag med din hund?

Vill du bli klädd med kunskap och verktyg du kan använda direkt i din vardag med din hund?

Då är Körkort i Hundkommunikation utbildningen för dig!

Anmäl dig till min 6 veckors online utbildning i hundens kommunikation och språk och lära:

 • varför din hund beter sig som den gör
 • hur du kan skapa lugnare promenader med din hund utan ett sträckt koppel
 • varför din skäller inomhus och utomhus
 • varför din hund hoppar våldsamt på dina gäster
 • varför din hund har svårt med höga ljud
 • varför din hund följer dig hela tiden
 • varför din hund har svårt vid hundmöten
 • varför din hund verkar stressad både ute och inne
 • varför din hund har problem med att vara ensam hemma

– och många andra utmaningar du står inför med din hund i vardagen.

Lärande moduler och pågående support

Utbildningen sker online över 6 veckor, där du får emails med video, uppdrag och massor av användbart bonusmaterial. Du får också tillgång till en exklusiv Facebook grupp, endast för deltagare på utbildningen. Här kan du dela erfarenheter med de andra deltagarna och få support och svar på dina frågor, t.ex. när jag håller live sessioner för alla deltagare. 

Z

Uppstart

Körkort i Hundkommunikation sker online, vilket innebär att du kan ta kursen när och var det passar dig. Allt du behöver är en nätverksanslutning!

Tillgång

När du har köpt kursen är den din för alltid. Det betyder att du kan ta kursen så många gånger du vill, vilket jag rekommenderar.

Pris

Kursen kostar 3.700 kr. Du kan välja att betala beloppet totalt eller över två delbetalningar, där en del betalas nu och den nästa betalas om en månad.

Det säger andra hundägare:

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund
Tack för en jättebra kurs!

Jag ser skillnad på Murphy redan och är peppad att fortsätta med amichien-bonding. Riktigt kul, även om det är svårt ibland att inte hålla på och klappa osv. Men de tysta signalerna gillar jag på promenaden.

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund.

/Hilda

“… vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna”
Jag har tagit del av kursinnehållet (red. ‘Körkort i Hundkommunikation’) tillsammans med min fru och vi jobbar tillsammans med våra hundar.

Kursen är fantastiskt bra och vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna.

Vi märker att både vi och hundarna fått mindre stress i vardagen genom att följa de fyra grunderna.

Tack för att du inspirerat oss till ett nytt sätt att leva med hund!

/Christer

“Vi har det roligt tillsammans!”
När jag började kursen hade jag två hundar och kände mig otroligt uppstressad. Under kursens gång fick jag tips! Inte titta, inte prata, inte klappa, inte göra något mer än när JAG vill. Jag har gjort så och hundarna blev lugnare. Jag har fått med mig hur jag jobbar med mig själv och behåller lugnet. T.ex att ändra riktning när hon drar, vilket är effektivt nu. Det har tagit tid.

Nyårsafton var ett tillfälle då det kändes mycket bra och jag var lugn. Nu har jag bara en hund och det mesta fungerar mycket bra!!  Jag har byggt upp en känsla och kunskap som jag bär med mig och som jag (efter hand som tiden går) känner mig mer och mer trygg med. Vi har det roligt tillsammans!

Vi går bara förbi de flesta hundar som vi inte känner utan något onödigt skäll eller dra i koppel. Jobbar just nu mycket med hundar som hon känner och platser som hon älskar att vara på. Jag bestämmer när och hur.

Det är en bit kvar innan det är som jag vill. Som jag har det nu med min hund är en blandning av kursen och min egen känsla.

/Karin

Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka…
Efter att ha deltagit på kursen ‘Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar’ blev vi nyfikna på Amichien Bonding metoden. När vi fick erbjudandet om ‘Körkort i Hundkommunikation’, registrerade vi oss direkt.

Vi har tidigare tränat vår hund på traditionellt vis och misslyckats totalt. Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka vad gäller hunduppfostran, framförallt har vi lärt att det inte är en träningsmetod utan ett sätt att leva med hund som både hundar och människor mår bättre av, stressen minskar hos båda arter med ökad förståelse.

Den 6 veckor långa kursen innehöll både teori och praktiska övningar samt förklaringar till hundens beteende. Vid flera tillfällen hade Zeleste livesändning på Facebook där man hade möjlighet att ställa frågor. Man fick också ta del av andra kursdeltagares erfarenheter och frågor, vilket var både nyttigt och intressant.

Det som också var bra var de olika filmklippen man kunde titta på och även lite längre videos, tex. vargarna i Yellowstone.

Om du är nyfiken och/eller nybörjare på Amichien Bonding är detta verkligen en kurs att rekommendera för att få fördjupad förståelse i hundens signaler och hur du på bästa sätt börjar kommunicera för en enklare och trevligare vardag tillsammans med din hund.

/Tuija og Stefan

“…det ändrade vår relation”
Zeleste gav mig insikten i min hunds kommunikation och det ändrade vår relation. Tidigare var min hund osäker i hundmöten, drog i kopplet och hade svårt att koppla av inomhus.

Efter vägledningen från Zeleste har vi sakta men säkert jobbat bort stressen i vardagen.

/Marie