fbpx

Längtar du efter lugnare hundmöten?

Jag vet. Vi vill alla ha kontroll över vår hund på hundpromenaden. Men tänk om det inte handlar om kontroll men samarbete? Samarbete mellan dig och din hund? Skulle det kännas bra?

 

”Tack, kursen har förändrat vår vardag! Det var nyttigt och inspirerande att få både verktyg och nytt självförtroende med sig hem. Nu kan vi bättre och lugnare njuta av promenaderna.”

My

 

Nellie har blivit så mycket bättre nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi . 

Britt

Denna kurs i hundmöten är för alla hundar och alla hundägare. Det är max 5 hundar på denna kurs. Har du varit på en av mina föreläsningar ‘Se världen med hundens ögon’ är det en fördel.

Såhär går kursen i hundmöten till
Vi träffas 3 gånger i Huddinge:

  • 1 tillfälle: 2 timmers teori utan hund
  • 2 tillfälle: 1,5 timmers praktisk träning med hund
  • 3 tillfälle: 2 timmers praktisk träning med hund och avslutning på kurs

 

Det får du med hundkursen

  • insikt i varför hundmöten kan vara svåra för din hund
  • verktyg att samarbete med din hund vid hundmöten
  • verktyg till dig som hundägare så du också blir lugnare i hundmöten

Alla deltagare får personlig feedback på kursen.

Praktisk information

Datum

Datum för höstens kurser kommer snart.

 

OBS bara 5 platser.

 

 

Deltagare som har varit på föreläsningen ‘Se världen med hundens ögon’ har företräde.
Anmälan sker till lovinadogs@gmail.com och betalning sker till PG 866893-1 eller Swish 0761885600.

Skriv upp dig till kurser i hösten

En lugnare vardag med lugnare hundmöten
Jag träffar inte ouppfostrade hundar. Jag träffar hundar och ägare som är förvirrade och behöver stöd och verktyg för att skapa en lugnare vardag och lugnare hundmöten.

En hundägare berättar:

Din hund är redo att förändra sitt beteende. Är du?
Hundar är otroliga varelser. Dem talar om för oss när nåt är fel. Därför måste vi hitta orsaken till att det har blivit jobbigt i hundmöten. Det räcker inte att bara titta på symptomen.

Vad är anledningen till att hundmöten blir svåra? Det kan bero på din hunds personligt, din egen förmåga att hålla dig lugn och vara en ledare i ditt liv och t.ex tidigare upplevelser med hundmöten. Oavsett så kommer du få svar på dina frågor och veta hur du ska hantera hundmöten framöver.

Ta ansvar för hundmöten
Det viktigaste vi kan göra är att visa hunden att vi är redo att samarbeta. Att vi är redo att ta ansvar för alla hundmöten så att vår hund slippar. Känna efter hur vår hund mår och om vi verkligen ska låta den hälsa den dan.

Tillit, trygghet och gemenskap
Allt handlar om TILLIT, TRYGGHET OCH GEMENSKAP. Kan vi ge detta och visa våra hundar att vi skyddar dem i varje situation vi hamnar i, då har vi kommit långt.

Jag jobbar bara med mjuka metoder och lär dig hundens eget naturliga språk. Det är en fördel om du har en bra sele som tex. Metizo på kursen och jag kan rekommendera att du läser boken ‘Det goda hundägarskapet – Från desperation till inspiration’ av Mervi Kärki innan kursen. Köp den online eller kontakta mig.

Jag ser fram emot att inspirera dig och din hund.

Vill du veta mer om kursen eller anmäla dig? Kontakta Lovinadogs redan i dag.