Lugnare dagar i trädgården

Gå med på denna webbkurs om du är nöjd med vad du lärde dig på kursen ’Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar’. Faktiskt är det en förutsättning att du känner till metoden i denna 3-dagars kurs innan du går med här. Vill du att både du och din hund ska njuta av livet i trädgården utan stress, frustration och dåligt samvete? Då är kursen för dig!

Du får:

  • 24 minuters videopresentation
  • en djupare förståelse av din hund
  • konkreta verktyg som du kan använda direkt i din vardag med din hund.

– Har du problem med att koppla helt av när din hund är utomhus?

– Har du dåligt samvete över att din hund stör andra?

– Är du nervös över att din hund springer iväg?

– Blir du ofta irriterad på din hund eftersom den skäller mycket utomhus?

Oroa dig inte – det finns hjälp att få här!

Delta i denna kurs...

… och lära dig hur du får din hund att sluta skälla utomhus.

Ämnen på kursen:

–  5 saker du inte bör göra när din hund skäller utomhus

– På väg ut… så ser hunden på flocken, hemmet och trädgården

– Undvik att din hund får stress

– Så använder du ’Tack, Titta och Ta bort’ utomhus

– 4 typiska utmaningar du kanske upplever längs vägen

– 3 bra tips – så här lyckas du

d

Kursstruktur

Kursen består av 24 minuters videopresentation där jag berättar hur du skapar lugna dagar i trädgården, på terrassen, på tomten eller någon annanstans nära lyan.

Förutsättningar

Det är en förutsättning att du känner till metoden du lär dig på kursen ’Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar’ innan du går med här. Du kan köpa tillgång till kursen här >>

Vad kostar det?

Lugnare dagar i trädgården kostar 407 kr.

Se alla priser här >>

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

Nu är det lugna hundpromenader…”
Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi.
/Britt

“…hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Celest för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Celests besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Celests sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders og Maggis

C“Jag är väldigt glad att vi fått Zelestes hjälp…”
Med ledorden tydlighet och trygghet har Celest hjälpt oss med att påbörja arbetet för att få en hund i balans.

Vår hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på drygt fyra år, har sedan ett års ålder strejkat till och från vid promenader samt haft svårt att hantera hundmöten. Vi har nu lyckats få bukt på flera av problembeteendena genom enkla tips från Celest.

Med hennes professionella kunskap om hur hunden fungerar, kan hon se på oss som Husse och Matte och hjälpa oss att bli medvetna om samt korrigera beteenden i tid för att exempelvis undvika fler misslyckade hundmöten. Vi har märkt stor skillnad, likaså dagispersonalen har gett oss beröm för att Elliot har blivit mycket bättre på att gå promenader.

Celest kunde även se hur Elliot styrde och bestämde hemma, vaktade matskålen, vaktade sina leksaker och hundbädd mm. Med små enkla medel har vi arbetat mycket med att sätta upp tydliga rutiner gällande utfodring och även vardagliga företeelser som att lära sig vänta innan han får hälsa på besök tillexempel.

Jag är väldigt glad att vi fått Celests hjälp. Hon har fått oss att öppna upp ögonen och skapa förståelse för hundens beteende på ett helt annat sätt. Det underlättar otroligt mycket när du vill jobba med att förändra din hunds beteende!

/Anna-Karin