fbpx

Lyckas i relationen till din hund – hundkurs i Huddinge

Jag bjuder in dig till en hundkurs där vi träffas fem hundägare med våra hundar under fem tillfällen i Huddinge. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill lära dig att kommunicera bättre med din hund.

Jag, Zeleste, har en stor passion för att hjälpa dig som vill utvecklas tillsammans med din hund. Du möter ett öppet utrymme där du får svar på dina frågor och tillit är ett av nyckelorden under denna hundkurs – tillit till dig själv och tillit till din hund.

På hundkursen lär du dig:

  • att hantera när hunden blir otrygg bland andra hundar – vad gör du?
  • när du blir otrygg hur påverkar det min hund?
  • när hunden blir för exalterad bland människor och hundar – vad gör du?
  • att få kontakt till hunden och skapa närvaro och tillit
  • att få hunden att koppla av genom att lära dig hundens språk

Under dessa fem tillfällen får du kunskap i hur du stärker kommunikationen och relationen till din hund. Du får praktiska verktyg och personlig vägledning och du får möjlighet att ställa frågor som berör just din hund.

När och hur?
Träningen äger rum i Huddinge under fem förmiddagar a 45 min.

Fokus på situationer som uppstår när vi träffas
Hos mig kommer du uppleva mjuka och holistiska metoder där vi sänker alla krav vi har på oss själva och hundarna och har fokus på det som händer när vi träffas.

Om Zeleste 
Jag är utbildad Dog Listener och har podden Hundkommunikation med Mervi Kärki. Jag jobbar även med healing och djurkommunikation. Du hittar mer information om mig här. 

Kontakta mig och hör mer om nästa tillfälle.