Det erbjuder jag

Oavsett om du vill läsa, träffa mig personligt, prata i telefon med mig eller gå en webbkurs så har jag en lösning som passar dig och din hund. Jag svarar på dina hundfrågor och ger dig verktyg att skapa mer lugn och ro i din flock. Jag guider dig in i hundens värld så att du vet hur du ska hantera situationer i din vardag.

Lär dig hundens tysta språk och:

  • få en ännu bättre vardag tillsammans
  • förebygg de svåra situationerna
  • stärka din relation till din hund
  • säg hejdå till stress och frustrationer

Telefonkonsultation

Få sparring, inspiration och hjälp med att förstå din hunds beteende, så att du bättre kan hantera utmaningarna med din hund. Du berättar, jag lyssnar – och ger jag dig konkreta verktyg, du kan använda direkt i vardagen efter vårt samtal. Konsultationen varar 1 timme.  Du har möjlighet att boka extra tid om det behövs.

Hemkonsultation – 1,5 timme

Lär dig att förstå din hunds beteende i en säker miljö. Med en hundkonsultation i ditt hem kommer jag hem till dig och din hund. Jag ger dig svar på dina frågor och verktyg som du kan jobba med direkt efter mitt besök. Hemmakonsultationen varar 1,5 timme och anpassar sig till din hunds utmaningar.

Djurkommunikation

Vill du ha djup kontakt med din hund? Vill du veta hur din hund verkligen är och är nyfiken på din hunds personlighet? Hittar du inga svar hos veterinären eller hundpsykologen? Då kan djurkommunikation vara rätt val. Et samtal varar 45 minuter och sker via telefonen.

Hemkonsultation – 3 timmar

Få full insikt i din hunds språk och beteende med 3 timmars hundkonsultation i ditt hem. Efter konsultationen har du en plan för, hur du kan arbeta med dig själv och din hund. Dessutom får du 8 veckors support via telefon och e-post, som stöd på vägen till ett mer harmoniskt liv med din hund. Denna konsultation är mycket uppskattat.

Hemkonsultation – full support

Lös utmaningarna med din hund en gång för alla. Du kommer att få 3 timmars konsultation i ditt eget hem, 1 års e-post/telefon support efter konsultationen samt tillgång till online utbildningen Körkort i Hundkommunikation. Välkommen att leva det hundliv du har drömt om från början.

Körkort i Hundkommunikation

Utbilda dig i hundens tysta kommunikation när och var du vil. Körkort i Hundkommunikation är en online utbildning, som ger dig verktyg för att hantera alla utmaningar med din hund. Utbildningen består av 6 moduler plus bonusmaterial. Gå med och skapa ett liv med hund utan stress och frustrationer.

Föreläsningar & kurser

Jag håller kurser och föreläsningar om hundens beteende och kommunikation, där du lär dig att skapa en lugnare vardag med din hund. Håll koll på när det finns ett event nära dig, som du vill delta i. Mina events är både med och utan hundar, beroende på tema och är av olika längd.

Foreläsning på Södermalm – nytt datum kommer snart!

Välkommen på en föreläsning om hundens unika och naturliga språk. Föreläsningen är för dig som har hund eller umgås med hundar och vill se världen med hundens ögon. Du får dig värdefull insikt och konkreta verktyg så att du kan skapa en lugnare vardag med din hund. Jag beskriver hur hunden ser på olika situationer i vardagslivet och hur du lättast hjälper din hund. Det kommer också finnas tid för frågor.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar nya events, erbjudanden, tips, videoklipp och massor av inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Jag erbjuder flera olika tjänster. Välj den som passar dig och bana vägen för en bättre relation med din hund. Se priser här >>

Resultat från både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och därför använder jag metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens otaliga språk. Tillsammans med en helhetssyn till dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“Nu går man promenader utan att bli dragen…”
Jag har 2 bretoner en tik, Kenja på 1,5 år och hane Salé på 8 år och båda har dragit i koppel så man får babianarmar.

Jag gick på ett av Zeleste seminarie och blev inspirerad och börja köra enligt amichien bonding. Sen tog jag även en hemkonsultation som gav väldigt mycket. Nu går man promenader utan att bli dragen och det är så skönt. 

Min mor som hälsa på hjälpte mig att promenera med Salé. Hon sa: “Det är första gången jag tycker det är behagligt att gå en promenad med Salé”.

/Jessica

“…amichien bonding-metoden är verkligen den bästa…”
Jag har uppfostrat min valp med amichien bonding-metoden redan från start. Människor som möter henne blir ofta chockade över hur lugn och trygg hon är redan, bara tolv veckor gammal. 

När jag hade haft henne i två veckor blev jag dock lite fundersam över vissa saker i hennes beteende, till exempel att hon blir hoppig och vill rida på mina ben när vi är ute.

Jag tog ett facetime-samtal med Zeleste och fick hjälp med hur jag kan bli ännu tydligare i mitt ledarskap så att valpen blir mer trygg.

Jag rekommenderar Zeleste och Lovinadogs varmt, hon har otroligt stora kunskaper vad gäller hundars kommunikation.

Och amichien bonding-metoden är verkligen den bästa, önskar att fler hundägare kunde lära sig den!

/Emma