Det erbjuder jag

Oavsett om du vill läsa, träffa mig personligt, prata i telefon med mig eller gå en webbkurs så har jag en lösning som passar dig och din hund. Jag svarar på dina hundfrågor och ger dig verktyg att skapa mer lugn och ro i din flock. Jag guider dig in i hundens värld så att du vet hur du ska hantera situationer i din vardag.

Lär dig hundens tysta språk och:

  • få en ännu bättre vardag tillsammans
  • förebygg de svåra situationerna
  • stärka din relation till din hund
  • säg hejdå till stress och frustrationer

Hundkonsultationer

Boka en hundkonsultation och få anpassad hjälp med din hunds utmaningar. En hundkonsultation sker antingen via telefon eller i ditt hem, där du får verktyg och support i säkra ramar. Jag erbjuder hundkonsultationer av varierande varaktighet beroende på dina behov.

Webbkurser

Utbilda dig i hundspråket var och när det passar dig. Jag utvecklar ständigt webbkurser som antingen fokuserar på en viss utmaning eller lär dig om hundbeteende i allmänhet. Gemensamt för alla är att du kan ta dem i ditt eget tempo. Klicka här för att hitta den kurs som passar dig.

Föreläsningar & kurser

Jag håller kurser och föreläsningar om hundens beteende och kommunikation, där du lär dig att skapa en lugnare vardag med din hund. Håll koll på när det finns ett event nära dig, som du vill delta i. Mina events är både med och utan hundar, beroende på tema och är av olika längd.

Harmonisk Vardag med Hund

Gå med i min online gemenskap som består av en online plattform som fortlöpande uppdateras med lärorikt innehåll och en Facebookgrupp där du kan få stötta och hjälp på vägen. Du kan vara medlem i gemenskapen så länge du vill. Detta är en prenumeration och du binder dig endast för den aktuella månaden.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar nya events, erbjudanden, tips, videoklipp och massor av inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Jag erbjuder flera olika tjänster. Välj den som passar dig och bana vägen för en bättre relation med din hund. Se priser här >>

Resultat från både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens otaliga språk. Tillsammans med en helhetssyn till dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“Nu går man promenader utan att bli dragen…”
Jag har 2 bretoner en tik, Kenja på 1,5 år och hane Salé på 8 år och båda har dragit i koppel så man får babianarmar.

Jag gick på ett av Zeleste seminarie och blev inspirerad och börja köra enligt amichien bonding. Sen tog jag även en hemkonsultation som gav väldigt mycket. Nu går man promenader utan att bli dragen och det är så skönt. 

Min mor som hälsa på hjälpte mig att promenera med Salé. Hon sa: “Det är första gången jag tycker det är behagligt att gå en promenad med Salé”.

/Jessica

“…amichien bonding-metoden är verkligen den bästa…”
Jag har uppfostrat min valp med amichien bonding-metoden redan från start. Människor som möter henne blir ofta chockade över hur lugn och trygg hon är redan, bara tolv veckor gammal. 

När jag hade haft henne i två veckor blev jag dock lite fundersam över vissa saker i hennes beteende, till exempel att hon blir hoppig och vill rida på mina ben när vi är ute.

Jag tog ett facetime-samtal med Zeleste och fick hjälp med hur jag kan bli ännu tydligare i mitt ledarskap så att valpen blir mer trygg.

Jag rekommenderar Zeleste och Lovinadogs varmt, hon har otroligt stora kunskaper vad gäller hundars kommunikation.

Och amichien bonding-metoden är verkligen den bästa, önskar att fler hundägare kunde lära sig den!

/Emma