Det erbjuder jag

Oavsett om du vill träffa mig personligt, prata i telefon eller gå en onlinekurs så har jag en lösning som passar dig och din hund. Få svar på dina hundfrågor och skapa mer lugn i din flock med enkla och effektiva verktyg. Jag guider dig i hundens värld så att du vet hur du ska hantera de svåra situationerna i din vardag.

 

Få hjälp att förstå din hund och:

  • få en ännu bättre vardag tillsammans
  • förebygg de svåra situationerna
  • stärka din relation till din fyrbenta vän
  • bli av med frustrationer och stress

Hundkonsultationer

Boka en hundkonsultation och få skräddarsydd hjälp att förstå varför du har utmaningar med din hund. En hundkonsultation sker antingen över telefon, online eller i ditt hem där du får praktiska verktyg och stötta i trygga ramar. Jag erbjuder hundkonsultationer av olika längd beroende på dina behov.

Onlinekurser

Utbilda dig i hundens språk var och när det passar dig. Jag utvecklar kontinuerligt onlinekurser som antingen fokuserar på en viss utmaning eller lär dig om hundens beteende i allmänhet. Gemensamt för alla är att du kan ta dem i ditt eget tempo. Klicka här för att hitta den kurs som passar dig.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar tips och inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Hos Lovinadogs hittar du ett brett utbud av lösningar. Välj den som passar dig och din hund bäst. Se priser här >>

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“Nu går man promenader utan att bli dragen…”
Jag har 2 bretoner en tik, Kenja på 1,5 år och hane Salé på 8 år och båda har dragit i koppel så man får babianarmar.

Jag gick på ett av Celests seminarie och blev inspirerad och börja köra enligt amichien bonding. Sen tog jag även en hemkonsultation som gav väldigt mycket. Nu går man promenader utan att bli dragen och det är så skönt. 

Min mor som hälsa på hjälpte mig att promenera med Salé. Hon sa: “Det är första gången jag tycker det är behagligt att gå en promenad med Salé”.

/Jessica

“…amichien bonding-metoden är verkligen den bästa…”
Jag har uppfostrat min valp med amichien bonding-metoden redan från start. Människor som möter henne blir ofta chockade över hur lugn och trygg hon är redan, bara tolv veckor gammal. 

När jag hade haft henne i två veckor blev jag dock lite fundersam över vissa saker i hennes beteende, till exempel att hon blir hoppig och vill rida på mina ben när vi är ute.

Jag tog ett facetime-samtal med Celest och fick hjälp med hur jag kan bli ännu tydligare i mitt ledarskap så att valpen blir mer trygg.

Jag rekommenderar Celest och Lovinadogs varmt, hon har otroligt stora kunskaper vad gäller hundars kommunikation.

Och amichien bonding-metoden är verkligen den bästa, önskar att fler hundägare kunde lära sig den!

/Emma