Om Lovinadogs

Vill du ha en lugnare vardag med din hund? Jag viser dig din hunds sanna natur. Din hund väntar på att samarbeta med dig. Oavsett vad som har hänt i ditt hundägarskap har du möjligheten att starta om. Jag guider dig genom denna förändring. Jag bor i Stockholm och kan hjälpa dig oavsett vart du bor. 

Mitt namn är Celest, och jag erbjuder:

    • Hundkonsultation via telefon
    • Online hundkonsultation
    • Hemkonsultation
    • Webbkurser

    – och mycket mer!

Varför behöver du min hjälp?

Jag hjälper dig att skapa resultat med din hund – se en förändring redan samma dag jag hjälper dig.

Jag hjälper dig att leva det liv du vill med din hund utifrån dina intressen!

Du har landat på min hemsida av en anledning.

Du kanske inte kommer kontakta mig direkt men det är nånting på min sida som du är intresserad av. Du kanske är nyfiken på metoden Amichien Bonding. Välkommen!

Jag brinner för att hjälpa, inspirera och guida dig som är redo att hjälpa dig och din hund till en lugnare vardag. Du sätter ramen för hur vardagen och framtiden ska vara och jag hjälper dig att stärka ditt inre ledarskap.

 

Jag kan hjälpa dig som:

 

– har en hund som skäller

– har en hund som är nervös

– har en hund som bits

– har en hund som gömmer sig och morrar

– har en hund som inte vill äta

– har en hund som drar i kopplet

– har en hund som inte kan vara ensam hemma

 

Och alla andra frågor du har. Det finns inga dumma frågor hos mig. 

 

Stark relation till din hund genom mjuk vägledning

Jag hjälper medvetna hundägare att uppnå inre harmoni tillsammans med sin hund. Jag jobbar med trygghet, tillit och respekt så att din hund litar på dig och du litar på dig själv.

Jag upplever att många hundägare kommer till mig när dem har provat olika metoder inom hundkommunikation och träning men fortfarande är förvirrade och behöver en väg framåt. En metod som funkar i alla situationer.

Vi bygger en stärk grund med trygghet, tillit och gemenskap som hjälper oss i alla andra aktiviter vi vill göra med vår hund. Vi transformerer relationen mellan dig och din hund och skapar förutsättningar för ett stressfrit liv.

Jag hjälper dig att:

– få en lugnare vardag med din hund
– förstå varför du och din hund har utmaningar
– skapa mer tid i din familj och mer tid till din hund
– lita på din egen magkänsla i situationer med din hund
– undvika dålig samvete i ditt hundägarskap

 

Både hund och ägare i fokus

Jag är certifierad Dog Listener och jobbar utifrån ett holistisk perspektiv (helhetsperspektiv) där jag har både hund och ägare i fokus.

u

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Podden Hundkommunikation

Jag har en podcast tillsammans med Mervi Kärki. Vi startade den i 2017 och det är en ära att få dela med sig av till er hundägare. Läs mer här >>

 

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

 Stort intresse för hundar, psykologi och relationer

Jag har alltid haft hundar i mitt liv. Jag hade en Rhodesian Ridgeback i 12 år och har nu en Irländsk Setter född 2015 och en gatutjej från Portugal född 2018- både kom till mig när dem var 11 månader. Ingen av mina hundar har kommit till mig av en slump och jag är otroligt tacksam över att ha delt/dela livet med dem.

Jag är certifierad Jan Fennell Dog Listener, har jobbat med psykologi och beteende i många år, certifierad Reiki Healer, certifierad inom Intuitiv Kommunikation och telepati (djur och människor) och certifierad Kundalini Yoga Instruktör.

Jag är danska och har bott i Stockholm sen 2010. Jag har också verksamhet i Danmark och engelsktalande länder då jag kan guida och vägleda på telefon. 

Min största passion är relationer mellan människor och mellan djur och människor.

Det säger andra hundägare:

“Nu går man promenader utan att bli dragen…”
Jag har 2 bretoner en tik, Kenja på 1,5 år och hane Salé på 8 år och båda har dragit i koppel så man får babianarmar.

Jag gick på ett av Zeleste seminarie och blev inspirerad och börja köra enligt amichien bonding. Sen tog jag även en hemkonsultation som gav väldigt mycket. Nu går man promenader utan att bli dragen och det är så skönt. 

Min mor som hälsa på hjälpte mig att promenera med Salé. Hon sa: “Det är första gången jag tycker det är behagligt att gå en promenad med Salé”.

/Jessica

“…amichien bonding-metoden är verkligen den bästa…”
Jag har uppfostrat min valp med amichien bonding-metoden redan från start. Människor som möter henne blir ofta chockade över hur lugn och trygg hon är redan, bara tolv veckor gammal. 

När jag hade haft henne i två veckor blev jag dock lite fundersam över vissa saker i hennes beteende, till exempel att hon blir hoppig och vill rida på mina ben när vi är ute.

Jag tog ett facetime-samtal med Zeleste och fick hjälp med hur jag kan bli ännu tydligare i mitt ledarskap så att valpen blir mer trygg.

Jag rekommenderar Zeleste och Lovinadogs varmt, hon har otroligt stora kunskaper vad gäller hundars kommunikation.

Och amichien bonding-metoden är verkligen den bästa, önskar att fler hundägare kunde lära sig den!

/Emma