Specialerbjudande på onlinekurser

Här hittar du en översikt över alla mina onlinekurser som du just nu får 25% rabatt på. Rabatten löper ut den 7 mars 2023. Se mer här och hitta den onlinekurs som passar dig och din hund.

[KURS]: Vad du behövde veta innan du skaffade hund

Gå denna onlinekurs och få insikt i vad du kanske hade behövt veta innan du skaffade hund. Kursen består av 6 lektioner och ger dig kunskap i hur hunden ser på vår värld. Anmäl dig och få möjligheten att fördjupa dig och bli klokare på ditt hundägande.

[KURS]: Få din hund att sluta skälla inomhus och utomhus

Vill du att både du och din hund ska njuta av livet hemma och i trädgården utan stress och frustrationer? Då är kursen för dig! Kursen består av 6 lektioner som lär dig att få din hund att sluta skälla inomhus och utomhus. Som bonus får du tillgång till 5 extra lektioner, där du bl.a. lär dig vad du ska göra om din hund skäller mot dig.

[KURS]: Få din hund att sluta dra i kopplet

Boka denna kurs och lära dig att undvika att din hund drar i kopplet på promenaden. Kursen består av 7 lektioner med både video, ljud och text där du får konkreta verktyg du kan använda direkt efter kursen för att skapa mer harmoniska promenader med din fyrbenta vän.

[KURS]: Hundar och höga ljud – hur hjälper du din hund?

Kursen består av 7 lektioner där jag lär dig hur du hjälper din hund som är rädd för höga ljud. Du lär dig enkla signaler så att du kan ge din hund en tryggare upplevelse nyårsafton och i alla situationer där din hund reagerar på ljud.

[LJUDFIL]: Meditation till hundägare

Landa i dig och njut av en stund med fokus på dig och din hund. Lyssna på denna på morgonen, på kvällen, på jobbet eller när du behöver komma i lugn och ro. Du får två meditationer i denna produkt. Kom tillbaks till varför du skaffade hund.