Om Lovinadogs

Lovinadogs består av Celest och Matilde – passionerade på sitt eget sätt men med det gemensamma målet att stärka relationen mellan hund och ägare över hela världen. Vår vision: Mindre stress och mer harmoni i vardagen med hund!

Hos Lovinadogs hittar du:

  • Hundkonsultationer
  • Webbkurser
  • Kurser och föreläsningar

– och mycket mer!

Olika passion – samma vision

Vi är Celest och Matilde och tillsammans äger vi Lovinadogs.

Vi har både hund och människa i centrum och kombinerar därför kunskap och verktyg inom hundens beteende med personlig utveckling och verktyg från t.ex. yogaens värld.

 

 

Celest Fisker

Celest brinner för relationen mellan djur och människor, mellan människor och inte minst för relationen till oss själva. Relationer som alla är viktiga för balans och glädje i vardagen.

Hon är certifierad Dog Listener men har också en universitetsutbildning i kommunikation och psykologi och är certifierad Kundalini Yoga Instruktör, healer och numerolog samt certifierad inom Intuitiv Kommunikation og telepati.

Celest bor i Stockholm men kommer ursprungligen från Danmark.

 

Matilde Løhr Andersen

Bakom kulisserna hittar du Matilde: Expert inom digital marknadsföring och kommunikation.

Matilde ansvarar för marknadsföringen av Lovinadogs och för att se till att passion och strategi går hand i hand så att Lovinadogs utvecklas i önskad riktning.

Hon har en universitetsutbildning i kommunikation och har arbetat inom online marknadsföring och kommunikation sedan 2012.

Matilde är danska och bor i Hellerup, Köpenhamn.

 

Det slår våra hjärtan för

Vi arbetar varje dag för att skapa och förmedla det du som hundägare behöver för att få ett stressfritt liv med din hund. Ett liv fullt av glädje och balans.

Här gör vi en skillnad

Just nu hjälper vi hundägare i Danmark, Sverige och Spanien. Både genom konsultationer, kurser, föreläsningar och arbete med relevanta partners.

Har du frågor?

Vi är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring Celest på telefon 0761885600.

Resultat från både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens otaliga språk. Tillsammans med en helhetssyn till dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund”
Tack för en jättebra kurs!

Jag ser skillnad på Murphy redan och är peppad att fortsätta med amichien-bonding. Riktigt kul, även om det är svårt ibland att inte hålla på och klappa osv. Men de tysta signalerna gillar jag på promenaden.

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund.

/Hilda

“… hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare
Vi vände oss till Celest för att få hjälp med Leia, vår knappt två år gamla ’hittehund’ från Irland, som skällde så fort vi lämnade henne ensam ett kort tag.

Redan första dagen efter Celests besök började vi märka skillnad – Leia blev lugnare och drog inte längre så mycket i kopplet. Nu, ett par månader senare, känner vi att hon har ’landat’ på riktigt och att hon knyter an till oss på ett mycket bättre sätt än tidigare – vi hoppas att hon snart kunna vara ensam någon timme också.

Vi tycker att Celests sätt att jobba känns helt rätt och vi rekommenderar gärna henne och hennes metodik till andra med hundproblem!

/Anders og Maggis

“… vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna”
Jag har tagit del av kursinnehållet (red. ‘Körkort i Hundkommunikation’) tillsammans med min fru och vi jobbar tillsammans med våra hundar.

Kursen är fantastiskt bra och vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna.

Vi märker att både vi och hundarna fått mindre stress i vardagen genom att följa de fyra grunderna.

Tack för att du inspirerat oss till ett nytt sätt att leva med hund!

/Christer

“Helt fantastiskt!”
Det enda som jag har vilja ändra på är min saluki killes skällande inne. Han skäller på allt utanför vår lägenhet dörr. Men nu tränar vi som jag lärt från dig. Och han har lugnat ner sig!

Helt fantastiskt!

Så tack från djupet av mitt hjärta och även min hunds hjärta. Vist har vi saker att träna på men inget som på verkar vår vardag efter att skällande avtagit.

Tusen tack!

/Sune m. familj