fbpx

Datum för Walk & Dog

Information om nästa Walk & Dog kommer snart.

Boka din plats

Walk & Dog vid Café Nytorp i Huddinge

 Jag bjuder in till en mindful hundpromenad där vi träffas för at träna trygga hundmöten utan krav om att hundarna hälsar på varandra.
 
ALLA hundar kan delta och vi anpassar oss till gruppen.
 
‘WALK & DOG’ – vad är det?
Ett koncept som passar dig som vill träna hundmöten, koppel och närvaro utan krav om att hundarna ska hälsa på varandra.
 
En trevlig stund med andra hundägare där jag vägleder och ger dig verktyg att kunna stanna upp och vara nu och här med din hund oavsett hur den annars är i hundmöten.
 
Gemenskap och mindfulness
Vi har inget press på hur långt vi ska gå – det är gemenskapen och hur långt vi kommer i en samlat lugn som betyder nåt.
 
Du kommer få möjlighet att träna på att vara mindful med din hund – att vara nu och här oavsett om din hund är trygg eller osäker med andra hundar.
 
Först till kvarn – endast 7 platser!
SÅ GÅR Walk & DOG TILL
I Huddinge
Vi träffas vid den stora parkeringen på andra sidan av Gamla Stockholmsvägen 89 i Huddinge, mittemot Café Nytorp och alla håller bra avstånd mellan hundarna – dem ska inte hälsa.
 
När vi känner vi är redo går vi en promenad och sen återkommer vi till Cafe Nytorp och köper fika och pratar mer hundkommunikation om tiden finns för det.
Du betaler 230 kr./pr. hund och:
  • får möjlighet att träna hundmöten med din hund
  • får möjlighet att få direkt vägledning i hur du ska göra
  • kan köpa gott fika från Café Nytorp och gott sällskap
 
Anmäl dig på lovinadogs@gmail.com eller vid Swish till 0761885600 med ditt namn och datum.
Vid frågor kontakta Zeleste på 0761885600.
 
Hoppas vi ses 🙂
En deltagare berättar:
“Ännu en gång stort tack för din hjälp till oss med Nellie. Har blivit så mycket bättre med Nellie nu när vi vet hur vi ska hantera olika situationer. Nu är det lugna hundpromenader och Nellie bryr sig inte speciellt mycket om hundar som vi går förbi”.
 
Britt