fbpx

Webbkurser

Står du inför en speciell utmaning med din hund? Kanske vill du utbilda dig själv i hundspråket i allmänhet? Jag utvecklar kontinuerligt olika kurser som uppfyller de behov jag möter med hundägare. Ta en titt här och hitta den kurs som passar dig och din hund.

Alla kurser sker online och är:

  • pedagogiskt inrättat och lätt att gå till
  • full av konkreta verktyg och tips
  • baserat på min stora erfarenhet av hundbeteende
  • fokuserat på att ge dig en mer harmonisk vardag med hund

GRATIS WEBBKURS: Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar

En webbkurs med 3 lektioner per mail som lär dig att få din hund att sluta skälla inomhus. Kursen skickas direkt till din inkorg när du anmäler dig för mitt nyhetsbrev. Delta i kursen och få verktyg för att skapa lugn och balans i hemmet på bara tre dagar! Pris for kursen: 0 kronor!

Meditation till hundägare

Landa i dig och njut av en stund med fokus på dig och din hund. Lyssna på denna på morgonen, på kvällen, på jobbet eller när du behöver komma i lugn och ro. Du får två meditationer i denna produkt. Kom tillbaks till varför du skaffade hund.

En lugnare nyårskväll med hund – spara 90 kr. fram till 19.12.2019!

Har du en hund som skakar och flåsar nyårsafton? På ca. 20 minuter lär jag dig hur du skapar en mindre stressande nyårsafton med din hund. Du lär dig enkla signaler så att du kan ge din hund en tryggare upplevelse denna kvällen och i alla situationer där din  hund reagerar på ljud.

Körkort i Hundkommunikation

Utbilda dig i hundens tysta kommunikation när och var du vil. Körkort i Hundkommunikation är en online utbildning, som ger dig verktyg för att hantera alla utmaningar med din hund. Utbildningen består av 6 moduler plus bonusmaterial. Gå med och skapa ett liv med hund utan stress.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar nya events, erbjudanden, tips, videoklipp och massor av inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Kurserna är av olika varaktighet och pris. Klicka på den individuella webbkursen för att se priset för att delta.

Resultat från både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och därför använder jag metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens otaliga språk. Tillsammans med en helhetssyn till dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“… vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna”
Jag har tagit del av kursinnehållet (red. ‘Körkort i Hundkommunikation’) tillsammans med min fru och vi jobbar tillsammans med våra hundar.

Kursen är fantastiskt bra och vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna.

Vi märker att både vi och hundarna fått mindre stress i vardagen genom att följa de fyra grunderna.

Tack för att du inspirerat oss till ett nytt sätt att leva med hund!

/Christer

“Dina tips var bra”
Min hund är inte skottberörd på lydnadsplan. Han klarar både platsliggning och budföring med skott. Däremot reagerar han på fyrverkeri (skäller i fönstret) och jag är väldigt rädd att han ska bli skottberörd.

Dina tips var bra. Jag insåg att problemet snarare var MIN rädsla, inte hans. När han skällde i fönstret i år tog jag helt enkelt kopplet och hämtade honom och ledde honom tillbaks til sängen två ggr, sen gick det bra! 

/Kristina

Vad härligt att lära sig ett nytt språk!
Det är fantastiskt att se hur mitt lugn och mitt nya sätt att agera med hundarna ger resultat. Stressig matte=stressiga hundar, lugn o trygg matte=lugnare och tryggare hundar. Ser hela tiden exempel på hur bra det påverkar hundarna. Vad härligt att lära sig ett nytt språk!

/Lotta

Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka…
Efter att ha deltagit på kursen ‘Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar’ blev vi nyfikna på Amichien Bonding metoden. När vi fick erbjudandet om ‘Körkort i Hundkommunikation’, registrerade vi oss direkt.

Vi har tidigare tränat vår hund på traditionellt vis och misslyckats totalt. Nu fick vi nya verktyg och fick lära oss ett nytt sätt att tänka vad gäller hunduppfostran, framförallt har vi lärt att det inte är en träningsmetod utan ett sätt att leva med hund som både hundar och människor mår bättre av, stressen minskar hos båda arter med ökad förståelse.

Den 6 veckor långa kursen innehöll både teori och praktiska övningar samt förklaringar till hundens beteende. Vid flera tillfällen hade Zeleste livesändning på Facebook där man hade möjlighet att ställa frågor. Man fick också ta del av andra kursdeltagares erfarenheter och frågor, vilket var både nyttigt och intressant.

Det som också var bra var de olika filmklippen man kunde titta på och även lite längre videos, tex. vargarna i Yellowstone.

Om du är nyfiken och/eller nybörjare på Amichien Bonding är detta verkligen en kurs att rekommendera för att få fördjupad förståelse i hundens signaler och hur du på bästa sätt börjar kommunicera för en enklare och trevligare vardag tillsammans med din hund.

/Tuija og Stefan