Onlinekurser

Står du inför en speciell utmaning med din hund? Kanske vill du utbilda dig själv i hundens språk i allmänhet? Jag utvecklar kontinuerligt olika kurser som uppfyller de behov jag möter med hundägare. Se mer här och hitta den onlinekurs som passar dig och din hund.

Alla kurser sker online och är:

  • pedagogiskt inrättat och lätt att gå till
  • full av konkreta verktyg och tips
  • baserat på min stora erfarenhet av hundbeteende
  • fokuserat på att ge dig en mer harmonisk vardag med hund

[KURS]: Vad du behövde veta innan du skaffade hund

Gå denna onlinekurs och få insikt i vad du kanske hade behövt veta innan du skaffade hund. Kursen består av 6 lektioner och ger dig kunskap i hur hunden ser på vår värld. Anmäl dig och få möjligheten att fördjupa dig och bli klokare på ditt hundägande.

[KURS]: Hundar och höga ljud – hur hjälper du din hund?

’Hundar och höga ljud – hur hjälper du din hund?’ består av 7 lektioner där jag lär dig hur du hjälper din hund som är rädd för höga ljud. Du lär dig enkla signaler så att du kan ge din hund en tryggare upplevelse nyårsafton och i alla situationer där din hund reagerar på ljud.

[MEDLEMSKLUBB]:Harmonisk Vardag med Hund

Harmonisk Vardag med Hund är en online medlemsklubb för dig som har anmält dig till ’Körkort i Hundkommunikation’ och som vill ha löpande hjälp att lösa utmaningarna med din hund. Samtidigt blir du en del av en gemenskap av hundägare som stöttar dig på vägen. Klubben består av en facebookgrupp endast för medlemmar där du får kunskap och support.

[KURS]: Få din hund att sluta skälla inomhus och utomhus

Vill du att både du och din hund ska njuta av livet hemma och i trädgården utan stress och frustrationer? Då är kursen för dig! Kursen består av 6 lektioner som lär dig att få din hund att sluta skälla inomhus och utomhus. Som bonus får du tillgång till 5 extra lektioner, där du bl.a. lär dig vad du ska göra om din hund skäller mot dig.

[UTBILDNING]: Körkort i Hundkommunikation

Utbilda dig i hundens kommunikation när och var du vil. Körkort i Hundkommunikation är en online utbildning, som ger dig verktyg för att hantera alla utmaningar med din hund. Kursen består av 6 moduler plus extra stötta i min online medlemsklubb ’Harmonisk Vardag med Hund’ gratis i 3 månader.

[KURS]: Få din hund att sluta dra i kopplet

Boka denna kurs och lära dig att undvika att din hund drar i kopplet på promenaden. Kursen består av 7 lektioner med både video, ljud och text där du får konkreta verktyg du kan använda direkt efter kursen för att skapa mer harmoniska promenader med din fyrbenta vän.

[LJUDFIL]: Meditation till hundägare

Landa i dig och njut av en stund med fokus på dig och din hund. Lyssna på denna på morgonen, på kvällen, på jobbet eller när du behöver komma i lugn och ro. Du får två meditationer i denna produkt. Kom tillbaks till varför du skaffade hund.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar nya events, erbjudanden, tips, videoklipp och massor av inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Kurserna är av olika varaktighet och pris. Klicka på den individuella webbkursen för att se priset för att delta.

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“… vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna”
Jag har tagit del av kursinnehållet (red. ‘Körkort i Hundkommunikation’) tillsammans med min fru och vi jobbar tillsammans med våra hundar.

Kursen är fantastiskt bra och vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna.

Vi märker att både vi och hundarna fått mindre stress i vardagen genom att följa de fyra grunderna.

Tack för att du inspirerat oss till ett nytt sätt att leva med hund!

/Christer

Vad härligt att lära sig ett nytt språk!
Det är fantastiskt att se hur mitt lugn och mitt nya sätt att agera med hundarna ger resultat. Stressig matte=stressiga hundar, lugn o trygg matte=lugnare och tryggare hundar. Ser hela tiden exempel på hur bra det påverkar hundarna. Vad härligt att lära sig ett nytt språk!

/Lotta

”På bara några dagar har ylandet och skällandet minskat”
Vi har haft stor hjälp av Tacka-Titta-Ta bort. På bara några dagar har ylandet och skällandet minskat. Vi har bara behövt använda sista steget en gång, annars har det räckt med dom två första stegen och nu oftast bara att säga tack.

Vår hund har också blivit mycket mer avslappnad sen vi slutade ha så mycket ögonkontakt. Vi är väldigt tacksamma för dom råd vi fått och kan varmt rekommendera Celest och Lovinadogs.

/Tove

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund
Tack för en jättebra kurs!

Jag ser skillnad på Murphy redan och är peppad att fortsätta med amichien-bonding. Riktigt kul, även om det är svårt ibland att inte hålla på och klappa osv. Men de tysta signalerna gillar jag på promenaden.

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund.

/Hilda

“Dina tips var bra”
Min hund är inte skottberörd på lydnadsplan. Han klarar både platsliggning och budföring med skott. Däremot reagerar han på fyrverkeri (skäller i fönstret) och jag är väldigt rädd att han ska bli skottberörd.

Dina tips var bra. Jag insåg att problemet snarare var MIN rädsla, inte hans. När han skällde i fönstret i år tog jag helt enkelt kopplet och hämtade honom och ledde honom tillbaks til sängen två ggr, sen gick det bra! 

/Kristina