Webbkurser

Står du inför en speciell utmaning med din hund? Kanske vill du utbilda dig själv i hundspråket i allmänhet? Jag utvecklar kontinuerligt olika kurser som uppfyller de behov jag möter med hundägare. Ta en titt här och hitta den kurs som passar dig och din hund.

Alla kurser sker online och är:

  • pedagogiskt inrättat och lätt att gå till
  • full av konkreta verktyg och tips
  • baserat på min stora erfarenhet av hundbeteende
  • fokuserat på att ge dig en mer harmonisk vardag med hund

GRATIS WEBBKURS: Få din hund att sluta skälla inomhus på 3 dagar

En webbkurs med 3 lektioner per mail som lär dig att få din hund att sluta skälla inomhus. Kursen skickas direkt till din inkorg när du anmäler dig för mitt nyhetsbrev. Delta i kursen och få verktyg för att skapa lugn och balans i hemmet på bara tre dagar!

Meditation till hundägare

Landa i dig och njut av en stund med fokus på dig och din hund. Lyssna på denna på morgonen, på kvällen, på jobbet eller när du behöver komma i lugn och ro. Du får två meditationer i denna produkt. Kom tillbaks till varför du skaffade hund.

Harmonisk Vardag med Hund

Gå med i min online gemenskap som består av en online plattform som fortlöpande uppdateras med lärorikt innehåll och en Facebookgrupp där du kan få stötta på vägen. Du kan vara medlem i gemenskapen så länge du vill. Detta är en prenumeration och du binder dig endast för den aktuella månaden.

En lugnare nyårskväll med hund

Har du en hund som skakar och flåsar nyårsafton? På ca. 20 minuter lär jag dig hur du skapar en mindre stressande nyårsafton med din hund. Du lär dig enkla signaler så att du kan ge din hund en tryggare upplevelse denna kvällen och i alla situationer där din  hund reagerar på ljud.

Körkort i Hundkommunikation

Utbilda dig i hundens tysta kommunikation när och var du vil. Körkort i Hundkommunikation är en online utbildning, som ger dig verktyg för att hantera alla utmaningar med din hund. Kursen består av 6 moduler plus extra stötta i online gemenskapen ‘Harmonisk Vardag med Hund’ gratis i 6 månader.

Lugnare hundpromenader

Boka denna videokursen och lära dig att undvika att din hund drar i kopplet på promenaden. Kursen ger dig konkreta verktyg du kan använda direkt efter kursen för att skapa mer harmoniska promenader med din fyrbenta vän.

Följ med på Facebook

Följ Lovinadogs på Facebook så att du inte missar nya events, erbjudanden, tips, videoklipp och massor av inspiration för ett bättre hundliv.

Frågor?

Jag är redo att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till info@lovinadogs.se eller ring mig på 0761885600.

Vad kostar det?

Kurserna är av olika varaktighet och pris. Klicka på den individuella webbkursen för att se priset för att delta.

Resultat hos både hund och ägare

Jag är utbildad Jan Fennell Dog Listener, och jag guidar i metoden Amichien Bonding när jag hjälper hundägare att förstå hundens tysta språk. Tillsammans med en holistisk syn på dig och din hund får du vad som krävs för att skapa ett liv där både du och din hund upplever lugn och balans.

Det säger andra hundägare:

“… vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna”
Jag har tagit del av kursinnehållet (red. ‘Körkort i Hundkommunikation’) tillsammans med min fru och vi jobbar tillsammans med våra hundar.

Kursen är fantastiskt bra och vi har förändrat vårt sätt att leva med hundarna.

Vi märker att både vi och hundarna fått mindre stress i vardagen genom att följa de fyra grunderna.

Tack för att du inspirerat oss till ett nytt sätt att leva med hund!

/Christer

Vad härligt att lära sig ett nytt språk!
Det är fantastiskt att se hur mitt lugn och mitt nya sätt att agera med hundarna ger resultat. Stressig matte=stressiga hundar, lugn o trygg matte=lugnare och tryggare hundar. Ser hela tiden exempel på hur bra det påverkar hundarna. Vad härligt att lära sig ett nytt språk!

/Lotta

“På bara några dagar har ylandet och skällandet minskat”
Vi har haft stor hjälp av Tacka-Titta-Ta bort. På bara några dagar har ylandet och skällandet minskat. Vi har bara behövt använda sista steget en gång, annars har det räckt med dom två första stegen och nu oftast bara att säga tack.

Vår hund har också blivit mycket mer avslappnad sen vi slutade ha så mycket ögonkontakt. Vi är väldigt tacksamma för dom råd vi fått och kan varmt rekommendera Celest och Lovinadogs.

/Tove

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund
Tack för en jättebra kurs!

Jag ser skillnad på Murphy redan och är peppad att fortsätta med amichien-bonding. Riktigt kul, även om det är svårt ibland att inte hålla på och klappa osv. Men de tysta signalerna gillar jag på promenaden.

Det är viktigt för mig att Murphy mår bra och får vara hund.

/Hilda

“Dina tips var bra”
Min hund är inte skottberörd på lydnadsplan. Han klarar både platsliggning och budföring med skott. Däremot reagerar han på fyrverkeri (skäller i fönstret) och jag är väldigt rädd att han ska bli skottberörd.

Dina tips var bra. Jag insåg att problemet snarare var MIN rädsla, inte hans. När han skällde i fönstret i år tog jag helt enkelt kopplet och hämtade honom och ledde honom tillbaks til sängen två ggr, sen gick det bra! 

/Kristina