Hundcoach i stockholm

Hitta din hundcoach i stockholm

Letar du efter en hundcoach i Stockholm? Behöver du hjälp med din hund redan i morgon eller har du lite frågor till en hundcoach? Vad är egentligen en hundcoach och vad använder man de till?

En hundcoach kan hjälpa dig med:
– en hund med problembeteenden
– att välja en hund som passar till ditt liv
– att guida dig i hur du ska leva med din hund på bästa sätt
– tips till hur du kan träna din hund

Oftast letar hundägare efter en hundcoach i Stockholm som kan hjälpa med:
– en hund som hälser våldsamt
– en hund som är aggressiv
– en hund som har svårt att vara ensam hemma
– en hund som är nervös eller har ångest
– en hund som drar i kopplet
– en hund som skäller hela tiden

Om du letar efter en hundpsykolog eller hundcoach, det beror på vad du tycker bäst om. Det viktigaste är att du hittar en person du har förtroende för och en metod som passar till ditt hundägarskap.

Holistisk syn på hunden – då har du hittat din hundcoach i Stockholm
Om du lever med hund för att berika din och hundens värld och står för metoder utan våld, tvång och t.ex. antiskällhalsband då har du kommit rätt.

Här på Lovinadogs använder jag metoden Amichien Bonding och den bygger på förtroende, tillit, respekt och att guida din hund i en värld den inte förstår.

Hundcoach Stockholm – låt hunden välja dig av egen fri vilja
Våra hundar behöver hjälp att navigere i vår värld och det gör vi på ett mjukt sätt och låter hunden välja oss som ledar för att den har förtroende och tillit till oss. Lär dig hundens språk och låt hunden välja dig av egen fri vilja och ni får en underbar relation där du nästan altid kan avläsa din hund och hur den mår.

Välj din egen väg – Dog Listener, hundpsykolog eller hundcoach
Det finns massor av olika hundtekniker och metoder. Alla säger olika och hur ska du kunne välja? Jag säger med hjärtat. Vad känns bra inuti? Märk den känslan och gör det bästa för dig och din hund. Din hund väntar på att samarbeta med dig så ge den en chans och lär hundens språk.

Välj en hundcoach i Stockholm och börja växa i relationen till din hund.