min hund kliar sig

hur kan homeopati hjälpa?

Har du en hund som kliar sig mycket? Har din hund svårt att koppla av för att den kliar sig hela tiden?

Är du orolig för om din hund har allergi? Du har kanske testat din hund hos veterinären utan att få veta varför din hund kliar sig hela tiden?

Jag vet vad du går igenom och den frustration man kan ha när man inte kan hjälpa sin hund som kliar sig.

Jag kan hjälpa dig att ta reda på varför din hund kliar sig. Homeopati till hundar mot allergi Jag har själv varit igenom hela systemet med min hund – allergitest, shampoo till känslig hud, foder till allergi och känsliga hundar osv. Inget av det funkade på min hund. Jag håll på att ge upp.

Tills jag träffade en kille som jobbar med homeopati. Nu efter min hund har varit i behandling med homeopati finns det ingen diskussion om att det funkar.

Homeopatin går in och jobbar med båda fysiska och psykiska blockeringar i hundens system. Min hund är en omplaceringshund och har mycket upplevelser i ryggsäcken och därför var det mycket som skulle släppas ur hennes system.

Vad undersöker man med homeopati på en hund som kliar sig?
– vitaminer och mineraler
– allergier
– hur organen mår
– virus och bakterieobalanser
– förgiftningar
– stress och hormoner
– vaccinationstillstånd
Kontakta mig redan i dag och hör mer om vad du kan göra för att hjälpa din hund som kliar sig. Jag hjälper och guider dig så att du kan ta reda på hur din hund som kliar sig mår.