min hund skäller

Varna men inte döda brevbäraren

Har du problem med att din hund skäller ofta? Skäller din hund när du får gäster, går hemifrån eller när telefonen ringer? Det behöver inte vara så.

Din hund har mycket stress i sin kropp och du måste hjälpa din hund att släppa ansvaret och taget så att den kan njuta att vara hund.

Hundar skäller av olika skäl
Det finns fler anledningar till att din hund skäller. Oftast beror det på ett missförstånd och att vi inte hjälper vår hund att hitta sin plats i flocken. När vi ska leda vår hund måste vi utstråla tillit och respekt. En hund som respekterar sin ägare skäller inte hela tiden.

Ta kontroll och hjälp din skällande hund
Jag jobbar utifrån Amichien Bonding som är en holistisk metod som bland annat kan hjälpa hundar som skäller. Oavsett om din hund skäller för att den är osäker eller säker, kan du nå din hund med denna metod där du kommunicerar på hundens eget språk.

Vi vill att hunden ska varna oss – men inte en skällande hund
Många njuter att ha hund som en extra säkerhet när de är hemma. Vi vill att hunden ska varna oss om den hör eller ser nåt och därför tackar vi den när den skäller – men sen ska den sluta.

Med metoden Amichien Bonding lär du hunden att den får varna dig, men att den ska vara tyst när du har tackat. Du vill ha en hund som inte skäller hela tiden och en hund som kan utöva självkontroll och koppla av.