Omplaceringshund

förstå din omplaceringshund

Lär att känna din omplaceringshund på nytt
Har du skaffat en omplaceringshund? Funderar du på att skaffa en omplaceringshund och ge den ett kärleksfullt hem? Jag har själv en omplaceringshund och vet vad som krävs för att skapa harmoni och balans i nya familjen/flocken. (Jag är danska om du undrar). En omplaceringshund är otroligt tacksam Som du säkert märker eller har märkt så är omplaceringshundar otroligt tacksamma och du hittar inte en bättre kompis. Det kan dock bli lite knas på vägen när hunden skal bo in sig i ditt hem. Jag brinner för att hjälpa omplaceringshundar och människor att hitta harmoni i familjen tillsammans. Omplaceringshund – boka en konsultation och få:
insikt i hur du introducerar din nya hund till familjen, dina andra hundar och gäster
insikt i hur din hund ser på denna nya situation och hur du kan hjälpa den att landa tryggare
insikt i hur viktig du är för din omplaceringshund och att när du mår bra så mår hunden bra
och mycket mer. Allt beror på din situation och behov. Jag har lång erfarenhet av att jobba med speciellt omplaceringshundar, känsliga hundar och ’misförstådda’ hundar.

Omplaceringshundar är smarta

Känn dig trygg när frågor uppstår När du tar in en ny hund i ditt hem då är det bra att ha en plan. Det är bra att ha nån att luta sig mot om det uppstår frågor, svårigheter osv. Jag finns här.

Jag behöver inte träffa din hund för att hjälpa dig. När du berättar om din hund och er situation då kan jag ge dig konkreta råd så att du känner dig trygg att gå vidare i kommunikationen med din hund.

Landa dig och omplaceringshunden tillsammans När en omplaceringshund kommer in i ditt hem då har hela dens värld säkert ramlat och hunden känner sig osäker och vet inte om den ska stanna.

För att ge omplaceringshunden trygghet och lära den att den kan lita på dig då handlar det om tid och tålamod. Verktygslåda med hundkommunikation Här måste du ha en välförberedd verktygslåda fyllt med hundkommunikation så du vet hur du ska förebygga olika situationer och hantera saker när dem uppstår.

Jag ser fram emot att du hör av dig och att jag kan hjälpa dig att förstå din fina vovve och skapa ett liv där du inte behöver säga nej och använda föremål för att kontrollera din hund. Vi bygger en trygg kommunikation med hunden.